Gazetekars

Kars'ı omuzlamaya geldik

AK Parti Kars milletvekili adayı eski Devlet Hava Limanları (DHL) Genel Müdürü Ahmet Arslan, Karslılarının omuzlarına çıkmak için değil Karslıları omuzlamak için geldiklerini belirtti.

24 Nisan 2011 Pazar 10:39

Karsı omuzlamaya geldik

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Karslıların 3 günlük süreçte AK Parti’ye ve kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini vurguladı.

Ankara’ya ne kadar güçlü gidersek, Ankara’dan da güçlü projelerle geleceklerini ifade eden AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan; “Biz özellikle Ankara’da arkadaşlarımız ile istişare yaptık. Amaç 3 kişinin Kars için ne yapmak istediği değil, 79 kişinin Kars’a ne yapmak istediğini öğrenip, onların fikirlerinden de yararlanarak daha çok şey yapmak dolayısıyla 19’una kadar Ankara’da yoğun bir program geçti. Güzel olan bizi gerçekten ziyadesiyle mutlu eden şu 20’sinde Biz Kars’a ayak bastığımız andan itibaren olağanüstü bir teveccüh, olağan üstü bir ilgi, olağan üstü bir karşılama bizi son derece mutlu etti” dedi.

VATANDAŞIN BEKLENTİSİ YÜZÜNE YANSIDI

AK Parti Milletvekili adayı, Ahmet Arslan, vatandaşların beklentilerinin yüzlerine yansıdığını söyledi. Arslan; “Gerçekten vatandaşın gözündeki ışıltı, parıltı, beklentinin vatandaşın yüzüne yansıması beni ziyadesiyle memnun etti. Ben ve arkadaşlarım biz gerçekten Kars ve Karslı için ne yapabiliriz? Diye yola çıktık. Hizmet etmek istiyoruz. Hizmet sevdasıyla buradayız. Daha önceki görevlerimizi de bu anlayış ile bıraktık. Ama görüldü kü Karslı bu anlamda çok iyi bir teveccüh göstermiş. Karslı gerçekten çok beklenti içerisinde neden beklenti içerisinde? İktidar olacağından şüphe olmayan AK Parti’nin adayları bunlar birikimleriyle her biri kendi alanında gerçekten birikimli özellikle dünyayı bilen Türkiye’yi bilen Ankara’yı bilen, bunların hepsinin sonucunda Kars için ne yapacağını bilen insanları karşılarında gördüler. Bunu her ortamda ifade ettiler. Ve güzeli de çok beklenti içerisindeler. Niye biliyorlar ki AK Parti 8,5 yıllık periyotta Türkiye’nin her yerine birçok şey yaptı. Bu kudret bu iktidarda var. Bu partide o zaman doğru adaylarla kesinlikle kenetlenen adaylarla Karslının teveccühünü alıp güçlü olarak Ankara’ya giden adaylarla Kars’a çok şey geleceğini biliyorlar. Bundan eminler Bizimde bu konuda en ufak şüphemiz tereddüt’ümüz yok” diye konuştu.

İNSANLAR AK PARTİ’Yİ BİLİYOR, İNSANLAR BİZİ BİLİYOR

AK Parti milletvekili adayı Ahmet Arslan, Karslıların bu kadar yoğun ilgisinin olmasındaki en önemli etkenin vatandaşların AK Parti’yi biliyor olmasından kaynaklandığını belirtti.

Arslan; “Karslılar bizleri biliyorlar. Bizlerin ne yapabileceğini biliyorlar. Ez cümle AK Parti’nin ne yapacağını biliyorlar. O yüzden çok canlı çok cana yakın, çok ilgili bir teşkilatla, grupla vatandaşla karşılaştık. Bizim hedefimiz vatandaşın bu beklentisini boşa çıkarmamak. Ancak şunu tekrar söyleyeyim. Olağan üstü mutluyum ben. Karslının özellikle bize karşı teveccüh göstereceğini biliyordum. Gerek bugüne kadar Türkiye’de yaptıklarımız, gerek Kars’a yaptıklarımız çerçevesinde çok iyi teveccüh göstereceğini biliyordum ama benim beklediğim teveccühün çok çok üzerinde teveccüh, çok büyük bir ilgi ve en güzeli insanların kalbinden gözüne ve yüzüne yansıyan o pırıltı, o ışık beni ziyadesiyle memnun etti. Bende inşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu ışığa uygun olarak bu memlekete, bu memleketin insanına hizmet edeceğim. Buna hiç insanların şüphesi olmasın. Ama ne kadar güçlü gidersek biliyoruz ki Ankara’dan o kadar güçlü Kars’a projeler, Karslının problemini çözen, çözümler getireceğiz. Bu çok çok önemli sadece problemleri bilmek veya onların bir kısım çözümlerini çözmek yetmiyor. Bu çözümleri uygulayabilecek. Arkamızda bir iktidar bir destek olması gerekiyor. İşte oda bugüne kadar olduğu gibi AK Parti iktidarında var. Bizde inşallah buna uygun Karsın ve Karslının problemlerini beklentilerini ziyadesiyle çözüp, onların umutlarını boşa çıkartmayacağız” şeklinde konuştu.

BİZ HALKI OMUZLAMAK İÇİN GELDİK HALKIN OMUZUNA BİNMEK İÇİN DEĞİL

Havaalanında Karslıların gösterdiği yoğun ilgi ve kendisi omuzlarına almasına ısrarla karşı çıktını kaydeden Ahmet Arslan daha sonra özetle şunları söyledi:

“O anlık gelişen bir oyladır. İnsanımız gerçekten size değer veriyor ise sizi omuzlarında taşımak istiyorlar. Şüphe yok. İnsanlar orada çok ısrarla omuzlarına almak istediler. Ama benim söylediğim tek cümle vardı. Gerçekten Karslının omzuna çıkarak, omuzlarda bir yerlere gitmek istemiyoruz. O çok yanlış, ben gerçekten elimden geldiğince ben Karslıyı omuzlayım. Kars’ın problemlerini omuzlayım. Onları ben ve benim etrafımdaki arkadaşlarla birlikte ben omuzluyum diye geldim. Bunu da orada ısrarla vurguladım. Hayır biz Karslının omzuna çıkmaya değil, Karslıyı omuzlamaya geldik. Ben omuzlanmayı kesinlikle doğru bulmuyorum. Dolayısıyla da o gün orada ısrar da oldu sağ olsun insanlarda bu ısrarın karşında ondan vazgeçtiler. Bu çok önemliydi. Başkasının ne yaptığı önemli değil. Benim ve arkadaşlarımın ne yaptığı beni çok daha fazla ilgilendiriyor. Biz omuzlara çıkmayacağız insanları omuzlayacağız. Hedefimiz bu.”

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER