Gazetekars

Kars’ın çekim gücü...

“Turkcell’in çekim gücü”, Kars’ın çekim gücü oldu...

22 Şubat 2011 Salı 13:51

Kars’ın çekim gücü...

Kars Valisi Ahmet Kara, EMİTT 2011 Fuarı’na katılarak, Kars’ı her yönü ile tanıtarak katkı sunan turizm işletmelerinin temsilcilerini kabul ederek plaket verdi. 

Vali Kara, EMİTT Fuar’ına katılan turizm işletmelerinin Kars’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, “EMİT Fuarı’nda göstermiş olduğunuz performanstan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Standımız İstanbullular ve basın mensuplarının ilgi odağı oldu. Bütün basın kuruluşları neredeyse sıraya girdi ve standımızı ziyaret ettiler. Fuarın ardından dün bende Sarıkamış’ta idim. NTV, Samanyolu TV’nin ‘Macera’ programı yapımcısı, TRT’nin İzmir Televizyonu, CİNE 5, SHOW Türk daha önce ilimizde çekimler yapıyor. Fuar’da Kars’ı en iyi şekilde sizlerle birlikte temsil ettiğimize ve tanıttığımıza inanıyorum. 

Aşıklarımız çok güzel çaldı ve söylediler. Bu bizim için müthiş bir şeydi. Televizyonlarda ‘Türkcell’in çekim gücü’ reklamında oynayan iki aşığımız ‘Kars’ın çekim gücü’ diye Türkiye’nin karşısına çıktılar. Bun nedenle de her kes şaşkınlığını gizleyemedi. Kafkas ekibimiz de müthiş bir performans sergilediler. Bütün katılımcılarımızın tavırları da son derece güzeldi. Biz Kars’a hizmet etmeye mecburuz ve bunun için görevlendirilmişiz. Kars’ta görev yaptığımı içinde gurur duyuyorum İmkanlarımız ölçüsünde bırakın EMİTT’i Yurt dışında ki ulusal fuarlara da katılarak Kars’ı Dünyaya daha iyi bir şekilde tanıtmak istiyorum. Çünkü Kars tanındıkça şenlenecektir. Çünkü Sarıkamış, Kuyucuk Gölü, Kağızman’ın uzun elması, kaz eti, Ani ve birçok değerlerimiz var. Opsidyen taşını halen değerlendirmiş değiliz Bu da bizim bu değerimizi tanıtamamamız ve turizme kazandıramadığımızdan kaynaklanmaktadır.” dedi.  

KARSOD Başkanı Halit Özer ise fuara katılmalarını sağladıkları için Vali Ahmet Kara’ya teşekkür ederek “bu yıl 15.si düzenlene EMİTT fuarına Kars olarak 4.kez katılıyoruz. Her geçen yıl bizar daha profesyonelleşiyoruz. Bizler bu yolda tek başımıza yürüyemiyorduk. Bu nedenle Kars Valiliğinin destekleri son derece önemlidir. Bu nedenle bizlerin yürümüş olduğumuz heyecanlı ve hevesli turizm yolunda bizlere ışık tutarak öncülük ettiğiniz için size tüm katılımcılar adına teşekkür ediyorum.”diye konuştu. 

Konuşmaların ardından KARSOD başkanı Halit Özer, fuar için verdikleri katkılarından dolayı Vali Ahmet Kara ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Salgar’a plaket verirken, Vali Ahmet Kara da fuara katılan turizm işletmemesi temsilcilerine plaket vererek teşekkür etti. 

Ali Salgar da ‘Sayın Valim bizler ışık tuttu ve yön verdi. Bizde elimizden geldiğince bunu yapmaya çalıştık. Sayın Valimizin taltifleri de bizleri son derece mutlu ediyor. Son defa fuara katıldım ve çok mutlu oldum. Her zaman Kars’ın hizmetkârı olduk.” dedi. 

Bu yılki Fuara, Kars Valiliği, Sarıkamış Kaymakamlığı, Sarıkamış Belediyesi, KARSOD, Büyük Kale Otel, KAR’S Otel, SİMER Otel, Karabağ Otel, Toprak Otel, Çamkar Otel, Hanımeli Restoran, Sarıkamış Kardelen Otel, Kars Kaz Evi ve Ocakbaşı Restoran gibi birçok turizm işletmesinin temsilcileri katılmıştı.

 

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER