Gazetekars

Karslı Askerin Sır İntiharı

Ağrı Doğubeyazıt’ta 6 aydır askerlik yapmakta olan Emrah Mama bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etti. Kars’a getirilen cenaze defnedilmek üzere ambülâns ve askeri araçlarla Yaylacık köyü’ne gönderildi.

10 Mayıs 2011 Salı 08:19

Karslı Askerin Sır İntiharı

Murat Taşdemirci

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi Jandarma Komando Bölüğü'nde 6 aydan beridir askerlik yapmakta olan Karslı Emrah Mama belirlenemeyen bir nedenden dolayı intihar etti. Kars’ın Susuz ilçesi Yaylacık Köyü nüfusuna kayıtlı Emrah Mama isimli askerin piyade tüfeğiyle intihar etmesi Susuz’da şok etkisi yarattı.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde geçici görevle Doğubayazıt ilçesindeki Jandarma Komando Bölüğü'ne gelen Kars nüfusuna kayıtlı Jandarma er Emrah Mama askerlerin istirahatte olduğu bir saatte G3 piyade tüfeği ile intihar ettiği bildirildi. Ambulans ile Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emrah Mama, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Ambülâns ile Kars’a getirilen Emrah Mama’nın cenazesi Kars Devlet hastanesi morguna konuldu.

YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Susuz ve Yaylacık Köyü’nde bulunan Emrah Mama’nın yakınları Kars Devlet Hastanesi’ne akın etti. Hastanede sinir krizleri geçiren Mama’nın yakınlarının sakinleştirilmesinin ardından cenaze teslim edildi. Askeri bir aracında eşlik ettiği ambülânsla birlikte Susuz Yaylacık köyüne götürülmek üzere yola çıkarılan cenaze baba ocağında toprağa verilecek.

Edinilen bilgilere göre olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER