Gazetekars

Karslı gençler sporla kaynaştılar

Kocaeli’nin Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerinde ikamet eden Kars Selim Benliahmet Köyü gençleri bir yandan spor yapıp diğer yandan da kaynaşma için bir araya geliyorlar.

21 Haziran 2011 Salı 08:31

Karslı gençler sporla kaynaştılar

Her hafta bir ilçede maç yaparak yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı bulan Benliahmetli gençler tanışamadıkları gençleri maça davet ederek tanışma ve kaynaşma fırsatı buluyorlar.

TÜM KARSLI GENÇLERİ KAPSAYACAK

Takımdaki genç yürekler söyle konuştular: “Kocaeli ve ilçelerinde yaşayan genç kardeşlerimizle kaynaşmak ve tanışmak amacıyla bu organizasyonu seçtik. İlk etapta kendi köyümüz olan Kars Selim Benliahmet köyünden başlayarak Kocaeli’de yaşayan tüm Karslı gençlere kadar kaynaşma içinde olacağız. Büyüklerimiz aynı yerden yıllarca yaşamışlar. Acılarını ve sevinçlerini hep birlikte paylaşmışlar. Bizde gençler olarak onların yolunda ilerleyerek yol alacağız. Bir çok kaynaşma faaliyetleri var. Örnek verirsek Dernek Geceleri, Dernek Piknikleri, Festivaller gibi bir çok kaynaşma etkinlikleri var. Ama bu etkinlikler yılda bir sefer oluyor. Bizim yaptığımız kaynaşma ise her hafta olacak ve gençler olarak futbola daha çok tutkumuz olduğundan bu kaynaşmayı bu şekilde organize ettik. Bu organizasyonda çok büyük emeği olan Suat Aydemir’e teşekkür ederiz. Ayrıca, sosyal paylaşım sitelerimizde de bu kaynaşmaya destek vereceğiz” şeklinde konuştular.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER