Gazetekars

Karslı işadamı bombayı patlattı

Karslı iş adamlarından Kocaeli’nin tanınan ismi Arif Gülen yerel seçimlerde Darıca Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

21 Haziran 2011 Salı 08:29

Karslı işadamı bombayı patlattı

Kişisel Gelişim Kitabı’nın tanıtım toplantısın gerçekleştiren İşadamı Arif Gülen, Darıca Belediye Başkanlığı için de aday olacağını açıkladı. Gülen, aile hayatından, inişli çıkışlı iş hayatına, siyasetten, eğitim dönemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

ARGOS Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Arif Gülen, “Bırak Aklın Seni Geçsin” isimli kitabının tanıtım toplantısını şirketinde gerçekleştirdi. 1990’lı yıllarda alevi olan eşiyle kaçarak evlendiğini, ardından eşinin ailesi ile ilişkileri düzelterek artık, ailenin alevi-sünni evliliklere karşı çıkmayan bir yapıya sahip olmasından dolayı tabuları yıktığını belirten Gülen,”Bu kitap sadece bir çalışanın başarı ve başarısızlığını dile getirmiyor. Yada kişisel hayatımı yazmadım. Bir gencin, bir yaşlının, bir öğrencinin yada eğitimini tamamlayan bir kişinin hayata tutunup tekrar eksik taraflarını herşeye rağmen tamamlamasını anlattım.Sahip olan işyerleri batabilir, çıkabilir. Önemli olan beden ve akıl sağlığı yerinde olduğu sürece insanların ekmek kaygısı olmayacağına dair hayata ümitle bakmak, başarısızlıkları da başarıyı da kendinde aramaktır.”dedi. Toplantı sonunda basının sorularını cevaplayan Gülen, basın mensuplarına kitabını da hediye etti.

GÜLEN BOMBAYI PATLATTI

ARGOS Yönetim Kurulu Başkanı Arif Gülen, toplantının finalinde siyaset üzerine de hedeflerini açıkladı. Yerel Siyaset yapmak istediğini dile getiren Arif Gülen, ticari aklın siyaset ile birleştiği zaman hükümet kaynaklarına dahi ihtiyaç duyulmayacağı bir siyaset planlamasının en çok Darıca’da geçerli olacağını belirtti. Yerel anlamda siyaset yapmak için siyaset yapacağınız partinin önemi olmayacağını belirten Arif Gülen, “Organik partili değilim. Yani herhangi bir partiye kaydım yok” dedi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER