Gazetekars

Karslılara 24 saat mezbahane hizmeti

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, mübarek Kurban Bayramı boyunca Belediye’ye ait mezbahanenin 24 saat boyunca açık tutulacağını söyledi.

06 Kasım 2011 Pazar 09:35

Karslılara 24 saat mezbahane hizmeti

Cadde ve sokaklarda, özellikle çocukların gözleri önünde kurban kesilmemesi yönünde halka çağrıda bulunan Bozkuş, halkın kurban bayramını en içten dilekleriyle kutladığını söyledi.

Van’da yaşanan deprem felaketi tüm ulusumuzu olduğu gibi kendisini de derinden üzdüğünü belirten Bozkuş şunları söyledi:

“Bu Kurban Bayramına Van’da yaşanan deprem felaketi nedeniyle buruk giriyoruz. Bu nedenle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acile şifalar diliyorum ve Karslılar ile birlikte Kurban Bayramlarını kutluyorum. Karslı hemşerilerimizden yarım kurban kesimleri sırasında cadde ve sokaklarda çirkin görüntülerin yaşanmamsını istiyoruz. Mezbahanemiz 3 gün boyunca 24 saat hizmet verecek. İslami kurallara uygun ve hijyenik bir şekilde kurbanlarımızın kesilmesi için çalışmalarımızı tamamladık. Cadde ve sokaklarda özelliklede çocukların gözleri önünde kurban kesmemelerini istiyorum. Çünkü çocuklarımız olumsuz yönde etkileniyorlar.” dedi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER