Gazetekars

Karsspor - Nazilli Belediyespor: 1-0

SPOR Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren Karsspor, kendi sahasında ağırladığı gruptaki lider Nazilli Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

12 Aralık 2011 Pazartesi 07:38

Karsspor - Nazilli Belediyespor: 1-0

STAT: Şehir

HAKEMLER: Kenan Koç (6), Burak Demir (4), Mehmet Kürşat Öner (3)

KARSPOR: Emir (6)- M. Ali (4), Ahmet (5), Salih (8), Hasan (4), Erhan (6), Serkan (6) (Gökhan Dk. 85), Arif (4), Reha (9), Ekrem (1) (Yakup (dk. 90), Erman (8)

NAZİLLİ BELEDİYE SPOR: Hakan (4), Lider (4), Erhan (5), Bora (3), Hüseyin (4), Ali (4) (Mustafa Dk. 30), Erdal (5), Müjdat (3) (Ahmet Dk. 45) (Ayhan (71), Emre (4), Fatih (6), Aykut (5)

SARI KARTLAR: Erhan (2), Emre (Nazilli Belediyespor) - Arif, Reha (Karsspor)

KIRMIZI KARTLAR: Erman (Karsspor) – Erhan, Bora (Nazilli Belediyespor)

SPOR Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren Karsspor, kendi sahasında ağırladığı gruptaki lider Nazilli Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

LİDER NAZİLLİ BELEDİYESPOR KARS’TA BUZ KESTİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta sıralamada son sırada bulunan Karsspor, kendi evinde lider Nazilli Belediyespor’u 1 – 0 yenerek puanını 9’a yükselti. Nazilli Belediyespor ise 34 puanda kaldı.

Kars Şehir Stadyumunda karlı zeminde oynanan maçta konuk takım Nazilli Belediyespor ayakta durmakta zorlandı. Zeminin karlı olması nedeniyle karşılaşma kırmızı top ile oynandı. Maçın hakemi, maç öncesi ve maç sırasında sık sık futbolcuları çivili kramponla oynadıkları için birbirlerine sert girmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Hakem ve bazı oyuncular sahanın kardan dolayı bembeyaz olması nedeniyle gözlerinin etrafını siyah boya ile boyanmış olarak maça çıktılar. Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti ve konuk takım karlı zemine alışmaya çalışırken ilk yarı boyunca Karsspor kalesine ciddi bir atak yapamadı. Maçın ilerleyen dakikalarında ise Karsspor Nazilli Belediyespor kalesini yoklamaya başladı. Karşılaşmanın 20. Dakikasında Karsspor golü buldu. Kars spor’dan 7 numaralı oyuncu Serkan’ın köşe vuruşunu kafayla ağlara gönderen Reha (9) golün sevincini arkadaşları ve teknik direktörüyle paylaştı. Bu golle moral bulan Karsspor ilk yarıyı 1 – 0 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise konuk takım Nazilli Belediyespor bir oyuncu değişikliği ile maça başlayarak Muğdat (8) çıkarak yerini Ahmet (45) bıraktı. Ahmet oyundan alınarak 71. Dakika da yerini Ayhan (21)’e bıraktı. Maçın ilerleyen dakikalarında Nazillispor’dan Erhan 52. dakikada ilk sarı kartı gördü. Erhan daha sonra 70. dakikada gördüğü ikinci sarı kart kırmızı karta dönüşünce oyun dışı kaldı. Aynı dakikada çıkan tartışma soncu ise Karsspor’dan Erman (11) de direk kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar.

Maçın 75. dakikasında ise yine Nazillispor’dan Bora (16) sinirlenerek kendi takım arkadaşına küfür ettiği için yan hakem tarafından orta hakem uyarılarak direk kırmızı kart gördüğü için takımını 9 kişi bıraktı. Bu sırada Karsspor’un atakları sıklaşmaya başladı ve Karsspor’dan Ekrem 3 kez kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen golü bulamadı. Bu sırada Nazillispor’da Karsspor kalesine gelmeye başladı fakat gol bulmadı. Maçın sonlarında doğru ise güneşin batmasıyla birlikte soğuk havada kendisini iyice hissettirmeye başladı. Maçın dördüncü hakemi maçın sonuna 4 dakika ilave etti ve maç 20. dakikada Reha’nın attığı tek golle 1 – 0 Karsspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla Karsspor ikinci galibiyetini alarak lideri devirmenin sevincini yaşadı.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER