Gazetekars

Kars’ta durak camlarını kırdılar

Kars'ta dolmuş durağının camları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırıldı.

01 Aralık 2021 Çarşamba 13:19

Kars’ta durak camlarını kırdılar

Volkan KARABAĞ

Yenişehir Mahallesi İsmail Aytemiz Bulvarı Kars Harakani Devlet Hastanesi önünde ve Kars Müftülüğü İlyas Gümüş Kuran Kursu karşısında bulunan “Dolmuş Duraklarının” camları kimliği belirsiz kişilerce kırılırken, vatandaşlar ise; dolmuş duraklarına zarar vermenin kimseye faydasının olmayacağını, ancak zararı olacağını diyerek tepki gösterdiler.

2000 yılında dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından Kars’ta toplu taşıma Kars halkının hizmetine sunuldu. Kars’ta bütün mahalleleri bir birine yakın eden bu hizmet ile birlikte kent mobilyaları, şeffaf dolmuş durakları, Işıklı reklam panoları ve billboardlar hizmete girdi. Ne yazık ki, o günden bu güne kadar sağlam kalmayı başaran şeffaf dolmuş durakları, ışıklı reklam panoları ve billboardlar son günlerde ardı ardına kendini bilmezler tarafından zarar görmekte. Yenişehir Mahallesi'nde vatandaşların dolmuş beklemeleri için yaptırılan ve yıllardır sağlam şekilde hizmetini sürdüren, iki adet modern camlı dolmuş durağının cam kısmı ve Işıklı reklam panoları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak kullanılamaz hale getirildiler.

Aktif olarak hizmet eden dolmuş duraklarının camlarının bilinçsiz kişiler tarafından kırıldığı düşünülürken, dolmuş durağını kullanan vatandaşlar, “Bu cahilce davranışı sergileyen kişi veya kişilerin dolmuş durağına değil kamu malına zarar vermişlerdir. Bu olayı gerçekleştirenlerin biran evvel bulunup cezalandırılmaları gerekir.” dediler.

kars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(1).jpegkars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(2).jpegkars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(3).jpegkars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(4).jpegkars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(5).jpegkars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(6).jpeg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER