Gazetekars

Kars'ta Güzel Şeyler Oluyor

Sivas Postası Gazetesi, hemşehrileri Vali Rahmi Doğan'ı ve Kars'a yapılan yatırımları bakın nasıl kaleme aldı :

12 Ocak 2018 Cuma 13:29

Kars'ta Güzel Şeyler Oluyor

Karslılar´ın gönlünde taht kuran hemşehrimiz Kars Valisi Rahmi DOĞAN, yaptığı bir birinden güzel icraatlarla edeta KARS´ı turizm merkezi yapma yolunda ilerliyor.

KARS son günlerde TÜRKİYE´nin turizm gündeminde esaslı bir yer edinmeye başladı. Özellikle İSTANBUL ve ANKARA başta olmak üzere turist kafileleri, KARS´ın tarihi dokusunu görmek için tren ile KARS´a gidiyorlar.

Bu ekibe SİVAS´ın önde gelen isimleri de dahil olarak hem Kars Valisi Hemşehrimiz Vali DOĞAN´ı ziyaret ettiler  hem de Kars tarihi eserlerini. Osman ADA ve Celal KAYA´nın yanı sıra Sait Döşkaya, Murat KAYA ve Mehmet Ali Ünalmış Kars Valisi Rahmi DOĞAN´ı ziyaret ederek, güzel çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

TREN´den inen ziyaretçilerin yabancılık çekmeyip, ANİ harbelerine kolay yoldan ulaşmak için Vali DOĞAN´ın otobüs seferleri koyması takdire şayan bir uygulama olduğu bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca ÇILDIR GÖLÜ´ne de el atan Vali Rahmi DOĞAN´ın, buraya da FİNLANDİYA tipi KÜTÜK EVLER yaparak turizmin hizmetine soktuğu öğrenildi.Gelenlere ÇILDIR GÖLÜN´de yaşayan “sarı balığın” da ikram edildiği ve gezi severlerin özellikle bu güzelliği tadıp gördükleri belirtildi.ÇILDIR GÖLÜ´nün temizliği ve intizamı için de özel uğraş verildiği gözlemlendi.

KARS kalesi içinde önemli çalışmalar göz doldururken, Vali DOĞAN´ın yine burası ile ilgili projeler ortaya koyarak, metruk evleri temizleyip kalenin etrafını açtığı vurgulandı.

Bakan ismet YILMAZ´ın da destekleyip başarıları için elinden geleni yapması ise Sivas´ta memnuniyet ile karşılanıyor.

Kaynak : Sivas Postası Gazetesi

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER