Gazetekars

Kars’ta MHP’ye Büyük Katılım

Milliyetçi Hareket Partisi Kars’ta üye sayısını artırmaya devam ediyor.

13 Nisan 2021 Salı 21:28

Kars’ta MHP’ye Büyük Katılım

Kars’ta ilkeli ve dürüst siyaseti ile ön plana çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Teşkilatına katılımlar devam ediyor.

Toplumun her kesimini kucaklayan ve Kars’ta bir gönül partisi olma yolunda ilerleyen MHP’ye bugün de elli kişilik bir heyet katıldı.

MHP Kars İl Başkanlığı’nda düzenlenen katılım töreninde, İl Başkanı Tolga Adıgüzel, katılım sağlayan vatandaşlara MHP rozeti takarak, parti üyeliklerini yaptırdı.

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yere verildi : “Mübarek Ramazan-ı Şerifin bu ilk gününde Partimize yapılan bu güzel katılımlarda bazı arkadaşlarımızın evine geri döndüklerini, bazı vatandaşlarımızın da ilk kez MHP’ye geldiğini görüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Türk milletinin umudu olmaya devam etmektedir. Partimize teveccüh gösterip gelen hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu katılımlar bundan sonra da devam edecektir. MHP Kars’ta her geçen gün güçlenerek büyümektedir. Göreve geldiğimiz günden beri inanmış bir yönetim ve dava bilinciyle MHP’yi hak ettiği en güzel yere taşımak için;

gece uyumayacağız, gündüz oturmayacağız. Sefer bizden zafer alemlerin Rabbi olan yüce Allah’tandır. Bu vesileyle, Türk-İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla kutlar; ülkemize, milletimize, devletimize ve partimize hayırlar getirmesini temenni ederim."

111111111.jpg22222222222222.jpg333333333333.jpg4444444444.jpg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER