Gazetekars

Kars’ta ruhsatsız tabanca ve kaçak içki ele geçirildi

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 18-24 Aralık 2018 tarihlerinde İl merkezinde yaptığı çalışmalarda ruhsatsız tabanca ve kaçak alkollü içki ele geçirildi, yurda illegal yollardan giren yabancı uyruklu 37 şahıs yakalandı.

25 Aralık 2018 Salı 13:32

Kars’ta ruhsatsız tabanca ve kaçak içki ele geçirildi

Kars İl Emniyet  Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine park halinde bulunan bir araç içerisinde yaptığı aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 7 adet fişek ele geçirdi.

Yapılan kontrollerde ülkemize illegal yollardan sahte belgelerle girdiği tespit edilen 37 yabancı uyruklu şahıs ve bu şahısların nakillerini gerçekleştiren 2 Türk vatandaşı şahıs yakalanarak gerekli işlemlere başlandı.

Kars’ta faaliyet gösteren 5 farklı işyerinde yapılan aramalarda 0,5 litrelik pet şişelerin içerisinde kaçak oldukları değerlendirilen toplam 15 şişe alkollü içki ele geçirildi. 5 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı kaçakçılık ile mücadele kanuna muhalefet suçundan işlem başlatıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek olup; suçun işlenmeden engellenmesine yönelik vatandaşlarımızın huzur, sükûn ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız devam edecektir” denildi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER