Gazetekars

Kars’ta, Toplum Destekli Polisler Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler.

11 Ocak 2020 Cumartesi 11:35

Kars’ta, Toplum Destekli Polisler Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

TDP Personellerini ziyaretinde Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi Kars İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen karşıladı.

Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri Daşdelen’e çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Daşdelen, “Bazen yağmur, kar, çamur içerisinde mesleklerini yerine getirmeye çalışan gazeteciler, bazen de en tehlikeli coğrafyalarda, canları pahasına görev yapmaktadır. Bütün bu zorluklara katlanıyor olmalarının tek nedeni de, mesleklerine duydukları büyük aşktır. Demokrasinin temel taşlarından biri olan basın; düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Gazetecilik onurlu ve çok anlamlı sorumluluklar taşıyan bir meslektir. Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislerimize ve tüm teşkilat mensuplarına bu anlamlı günde bizleri unutmadığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Daşdelen ve TDP görevlileri daha sonra bir süre sohbet etti.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER