Gazetekars

Kars'ta Yaprak Dökümü

Kars İl Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Defterdar Hanifi Arslan derken, şimdi de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde 12 yıldır görev yapmakta olan Hakan Doğanay'ın tayini çıktı.

29 Mayıs 2011 Pazar 11:46

Karsta Yaprak Dökümü

Murat Taşdemirci

Üst üste yaşanan tayinler yaprak dökümünü anımsattı.

12 yıldan beridir Kars’ta görev yapmakta olan Sarıkamış doğumlu Hakan Doğanay, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde 2,5 yıldır vekâleten Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

12 yıl önce personel olarak başladığı işinde daha sonra İl Kültür Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 2 yılı aşkın süredir de vekâleten baktığı İl Kültür Müdürlüğü görevine asaleten olarak Van’da devam edecek olan Hakan Doğanay, Kars halkı tarafından çok sevilen bir isim olarak tanınıyor.

 KARS’IN KAYBI VAN’IN KAZANCI

12 Haziran seçimlerinden sonra yeni görev yerine gidecek olan Doğanay’ın gidişi Kars için bir kayıp olarak görülürken, Van ili için büyük bir şans olarak değerlendirildi.

12 yılın ardından Kars’tan ayrılmanın hüzün verdiğini söyleyen Doğanay, “12 yıl birlikte çok şey paylaştık. Acısıyla, tatlısıyla, eğrisiyle, doğrusuyla birlikte olmanın keyfini yaşadık. Memleketimden ayrılıyorum. Hüzünlüyüm.” diye konuştu.

Kars halkı da çok sevip değer verdikleri Hakan Doğanay’ın gidişinden dolayı çok üzüldüklerini belirterek yeni görev yeri için başarı dileklerinde bulundu.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER