Gazetekars

Kars’tan LGS Türkiye birincisi olan Yaren Sude Ayağ, ödüllendirdi

Türkiye birincisi olan Kars Özel Çelik Başarı Koleji öğrencisi Yaren Sude Ayağ’ı okul yöneticileri ve öğretmenleri tebrik ederek, çiçek ve plaketle ödüllendirdi.

04 Temmuz 2022 Pazartesi 15:30

Kars’tan LGS Türkiye birincisi olan Yaren Sude Ayağ, ödüllendirdi

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında, 48 farklı ilden 1 milyon 236 bin 313 öğrencinin katıldığı sınavda 193 öğrenci arasında tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Kars Özel Çelik Başarı Koleji öğrencisi Yaren Sude Ayağ’ı okul yöneticileri ve öğretmenleri tebrik ederek, çiçek ve plaketle ödüllendirdi.

Özel Çelik Başarı Kolejinde düzenlenen programa Okul Yöneticileri Metin Toraman, Aziz Yıldırım, Süreyya Yılmaz, öğretmenler ve LGS Türkiye birincisi olan Yaren Sude Ayağ’ın anne ve babası katıldı.

Okul yöneticilerinden Aziz Yıldırım, yaptığı konuşmada 15 yıl önce Özel Çelik Başarı Kolejini açtıkları ilk yılda bir Türkiye birinciliği ile başladıklarını söyledi.

15 yıl içerisinde çeşitli yıllarda 10 tane Türkiye birincisi öğrencinin daha kurumlarında yetiştiğini belirterek, “Bu yılda bizi gururlandıran Yaren Sude Ayağ öğrencimizi tebrik ediyorum. Anneni ve bütün ailesini tebrik ediyorum. Çünkü bir öğrencinin başarısında ailenin önemi çok büyüktür. Aynı zamanda bütün branş öğretmenlerimizin başarısıdır. Emeklerinden dolayı kutluyorum. Yönetim ekibimizi ve arkadaşlarımızı da kutluyorum. Gerçekten gurur verici bir başarıdır. İnşallah bundan sonra ki yıllar da Karsımız için böyle öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Okul Yöneticisi Metin Toraman’da, gurur duyulacak sistematik bir çalışmanın getirdiği bir başarı olduğunu ifade ederek, “hemen hemen yer yıl Türkiye birincisi çıkarıyoruz. Bu seneki birincimiz bizim asıl evimizin kızı. Anasınıfından beri bizim öğrencimiz. Kendisini ve onu yetiştiren öğretmenlerini, ailesini, yöneticilerimizi kutluyorum, ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaren Sude Ayağ kızımızın başarılarından bundan sonrada yine gurur duyacağız” diye konuştu.

Özel Çelik Başarı Kolejindeki programda, LGS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Yaren Sude Ayağ’a okul yönetimi tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

a1-087.jpga2-081.jpga3-071.jpga4-037.jpg

 

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER