Gazetekars

KAÜ Rektörüne İDEALİST ziyaret

Kars Kafkas Üniversitesi İdealist Üniversiteliler Topluluğu (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’ı makamında ziyaret etti.

31 Aralık 2014 Çarşamba 15:49

KAÜ Rektörüne İDEALİST ziyaret

Veteriner Fakültesi Egzotik hayvanlar konusunda öğrenci bilgi ve beceri gelişimi kapsamında düzenlenen  “Kafes Kuşları ve Akvaryum Balıkları Üretim ve Sergileme” adlı proje değerlendirmesi için Rektör Prof. Dr. Sami Özcan’ı makamında ziyaret etti.

İdealist Üniversiteliler Topluluğu Başkanı Ahmet Arvasi Günel ve Başkan yardımcısı Hüseyin Özdemir, Veteriner Fakültesi Dekanlığının finansmanlığını yaptığı ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Gürsoy AKSOY’un ve Veteriner Fakültesi eski Dekan yardımcısı Hasan Özen’in hassasiyetle takip ettikleri Kafes Kuşları ve Akvaryum Balıkları Üretim ve sergilenmesi için Kuş Bahçesi hakkında ve yapılan faaliyetlerin kapsam ve içeriği hakkında Rektör Prof. Dr. Sami Özcan’a görsel içerikli bilgi verildi.

Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, İdealist Üniversiteliler Topluluğunun organizasyonluğunda Veteriner fakültesinde gerçekleştireceği bu projenin devamlılığının sağlanması ve Daha iyi geliştirilmesinde Kafkas Üniversitesine, Kars halkına ve Veteriner fakültesi öğrencilerine farkındalık yaratması açısından önemli ve faydalı olduğunu ifade ederek projeye gereken desteğin sağlanacağını belirtti.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER