Gazetekars

KAÜ’den Eğitim Semineri

Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu ve Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi, Ticaret Meslek Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonu’nda yatılı kalan kız öğrencilere hijyen ve ergenlik konularında eğitim semineri düzenlendi.

04 Nisan 2011 Pazartesi 07:55

KAÜ’den Eğitim Semineri

Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu, Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Ticaret Meslek Lisesi Rehberlik Servisi ve Öğretmeni Taner Kondakçı'nın beraber düzenlediği bu eğitim semineri Öğr.Gör.Neriman Gey önderliğinde Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik 4.sınıf öğrencileri Soner Gürler, Burcu Şenkaya, Özge Doğan,Bilal Gürsu,Ayhan Tekli, Erhan Yakar, Abuzer Gaffar Tuzcu, Şenay Yetkin ve Ferhat Kaplan tarafından verildi.

Ticaret Meslek Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonu'nda kalan kız öğrenciler öncelikle hijyen konusunda daha sonrada ergenlik hakkında bilgilendirildi. Seminerde görsel sunu şeklinde hazırlanan konular ise Adölasan Sağlığı, Hijyen, Ergenlik, Öfke Kontrolü, Stres, Şiddet ve Sınav Kaygısı.

Seminer Ticaret Meslek Lisesi Kız öğrencileri tarafından ilgi ile karşılandı ve büyük beğeni topladı. Seminer sonunda kız öğrenciler sunum yapan üniversite öğrencileri ile sohbet havasında sorunlarını dile getirdiler.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER