Gazetekars

Kaymakam Özerden, muhtarlarla bir araya geldi

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Ramazan ayı münasebetiyle köy ve mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

01 Mayıs 2022 Pazar 21:41

Kaymakam Özerden, muhtarlarla bir araya geldi

Kaymakamlığın iftar yemeğine yoğun katılım yaşandığı programında birlik ve beraberlik mesajı verildi.  

İftar ezanını İlçe Müftüsü Musa Hancıoğlu’nun yaptığı ve dua ile başlayan iftar yemeğinden sonra Kaymakam Özerden konuşma yapmak isteyen muhtarlara ve katılım sağlayanların taleplerini dinledi.

Programda konuşan muhtarlar, Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Baştimar, AK Parti İlçe Başkanı Eyüp Koç, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Müftüsü ve onur konuğu şehit yakınları yaptıkları konuşmalarda Ramazan ayına münhasır Kaymakamlığın yaptığı bu güzel organizasyonda bir arada bulunmaktan ve bu güzel birliktelikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Kaymakam Özerden’e teşekkür ettiler.

Kaymakam Özerden; “Birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan ayında sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. İki yıla yakındır güzide hudut ilçemiz Arpaçay’da bulunmaktan, sizlerle çalışmaktan ve sizleri tanımaktan bende büyük mutluluk duyuyorum diyerek düşüncelerini belirtti. Hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Özerden’in dargın olan Kümbet ve Kardeştepe köyü muhtarlarının barışmasını sağladığı için katımcılar ve yabancı konuklar bu güzel olaydan dolayı kutladılar.

Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Baştimar, muhtarlar adına Kaymakam Özerden’e plaket takdim etti.

Programın sonunda acil ihtiyacı olan köy muhtarları taleplerini bildirdiler.

Kaymakam Özerden, muhtarların taleplerini ilgili kurum yetkililerine not aldırdı.

Günün anısına toplu olarak çekilen fotoğrafla program sonlandı.

Kaymakamlığın iftar organizasyonu, Ardahan Valiliği mülkiyetinde bulunan ve işletmeciliğini hemşehrimiz Kümbet köyü muhtarımız Fatih Boy’un yaptığı iş yerinde yapılan  iftar  programına Kaymakam Mustafa Uğur Özerden’in yanı sıra, Belediye Başkanı Erçetin Altay, İl Genel Meclis Üyeleri Cengiz Çobanoğlu ve Nedi Ekinci, Yazı İşleri Müdürü Hacı Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Eyüp Koç, Arpaçay Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Baştımar, Birlik Müdürü Erdem Tazegül, Özel İdare Müdürü Doğan İşçi, Özel İdare Şantiye Şefi Ali Çobanoğlu ve Kaymakamlık personeli de katıldı.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER