Gazetekars

Kaymakamı davul zurnayla uğurlandı

Kağızman Kaymakamı davul zurnayla uğurlandı

17 Ağustos 2013 Cumartesi 11:31

Kaymakamı davul zurnayla uğurlandı

Kağızman Jandarma Bölük Komutanı Yzb. Umut Çevik, Kağızman Cumhuriyet Savcısı Fatma Top ve Kağızman ilçe Emniyet Müdür vekili başkomiser Yusuf Altınöz tarafından  son olarak dün akşam Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy’a Aksu Alabalık tesisinde veda yemeği verildi. sıcak bir ortamda geçen yemeğin ardından Gürsoy, tesisdeki vatandaşlarla vedalaşarak ayrıldı.

COŞKULU UĞURLAMA

Çorum İskilibe tayini çıkan Kars Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, Kağızman’dan coşkulu bir şekilde alkışlar ve davul zurna eşliğinde uğurlandı. Kaymakamlık binasında personeli ile son kez vedalaşan Kaymakam Gürsoy, bütün kurum amirlerinin ve vatandaşların katıldığı vedalaşmaya Ak Parti’den Kars İl Genel Meclis Üyesi Şıhmail Öztürk, Jandarma Bölük Komutanı Yzb. Umut Çevik, Kağızman Cumhuriyet Savcısı Fatma Top, Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Özbey, Kağızman Mal Müdürü Şefi Abdurrahim Yener, Kağızman Müftüsü Yakup Belen, Kağızman ilçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Yusuf Altınöz, Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Efrail Deniz, daire amirleri, vatandaşlar sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bazı köy ve mahalle muhtarları hazır bulundu.

Kaymakamlık önündeki vedalaşmadan sonra Gürsoy ve beraberindekiler İstiklal alanından halka el sallayarak geçti ve uzun bir araç konvoyu eşliğinde Kağızman 4 yol mevkisine kadar giden Gürsoy burada son vedalaşmaları yaptı.

Halk Eğitim Merkezi davul zurna ekibinin “Kağızman’a Ismarladım Nar Gele” türküsü eşliğinde Kaymakam Gürsoy alkışlar eşliğinde ilçeden ayrıldı.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER