Gazetekars

Kazada ölü sayısı dört

Kars Valisi Ahmet Kara, Sarıkamış’ta meydana gelen trafik kazası hakkında açıklamada bulundu. Kazada hayatlarını kaybeden öğrenciler için Görev şehididirler diyen Vali Ahmet Kara, servis sürücüsünün de sürücü belgesinin olmadığını bildirdi.

25 Ekim 2011 Salı 08:10

Kazada ölü sayısı dört

Vali Kara şu açıklamada bulundu; “Bugün saat 8:00 sıralarında Karakurt istikametinden Sarıkamış Lisesine öğrenci getiren minibüs Karakurt’u 4 kilometre çıktıktan sonra kamyonun altına girerek talihsiz bir kaza yaptı. Kazada dört öğrencimiz; Barış Çay, Berna Aktaş, Göktuğ Kanti ve Osman Özdemir adlı 4 öğrencimiz maalesef hayatlarını kaybettiler. Minibüste maalesef toplam 30 kişinin olduğu anlaşılıyor. 17 kişilik minibüs ama maalesef 30 kişi bindirilmiş. Bu bizim servis aracımız değil. Sürücüsü muhtemelen yanlış solama yapmak isterken, aynı suretle kamyonun altına girmiştir. İşin enteresan yanı sürücünün sürücü belgesi yok. Kendisi çok genç 1992 doğumlu bir çocuk. Herhalde biraz şaşırmış olmalı ki böyle bir kaza meydana geldi.

ONLAR GÖREV ŞEHİDİDİRLER

Milletimize geçmiş olsun, ölenlerin ailelerine de baş sağlığı diliyorum. Onlar çocuk yaşta vefat ettiler. Okula giderken, görev esnasında şehit oldular aslında. Onların ölümleri şehitliktir. Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

Facebook'la Yorumla
Yorum Yap
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER