Gazetekars

Kazadan sonra önlem alındı

Yol yapım çalışmaları süren Kars-Selim karayolunda dün meydana gelen trafik kazasının ardından bugün önlem alınması dikkat çekti.

23 Temmuz 2011 Cumartesi 22:23

Kazadan sonra önlem alındı

Dün akşam saatlerinde Selim-Kars yolunda yol yapım çalışmaları olmasına rağmen uyarı levhaları olmadığı için bir aracın çukura düşmesinin ardından gözler bugün kazanın olduğu bölgeye çevrildi.

Yapılan kontrollerde Kars çıkışına, “İnşaat alanına girmek tehlikeli ve yasaktır” uyarı levhası konulurken, kazanan meydana geldiği çukurun her iki tarafına da taşlar ve uyarı işaretleri konuldu. Yolun Cumhuriyet köyü girişine de dün kazanın ardından asılan “DUR” levhasının dışında bir uyarı işaretine rastlanmadı.

Bilindiği gibi; Cumhuriyet Köyü’nden Kars istikametine doğru gitmekte olan Ergül Saday yönetimindeki 36 EF 008 plakalı özel oto, yol yapım çalışmaları devam eden, asfaltı atılmış fakat uyarı levhası bulunmayan karayolundaki çukura düşmüş ve araçta milyarlarca lira maddi zarar meydana gelmişti. Yaklaşık 1.5 kilometre uzaklıktaki yolun kepçe tarafından kazıldığından habersiz yoluna devam eden sürücü Saday, bir anda fark ettiği yaklaşık 1.5 metre derinlikte, 2 metre uzunluğundaki çukura düşmesiyle kazayı yara almadan atlatmıştı.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER