Gazetekars

Kılıçdaroğlu'nun Kars’taki “Gizli Toplantı”sı Hüsrana Yol Açtı

​​​​​​​Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kars ziyareti büyük heyecan yaratırken, akşam saatlerinde bir otelde gerçekleştirdiği “gizli toplantı” Kars halkını ve partilileri hüsrana uğrattı.

21 Ekim 2021 Perşembe 22:50

Kılıçdaroğlu'nun Kars’taki “Gizli Toplantı”sı Hüsrana Yol Açtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kars ziyareti oldukça coşkulu başladı.

“Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” ve “Onuncu Yıl” marşları ile karşılan Kılıçdaroğlu, Susuz Belediyesi bünyesine kurulan Cilavuz Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde kadınlarla birlikte kahvaltı yaptı. Daha sonrada Susuz’un Çamçavuş Köyü’ne geçen Kılıçdaroğlu, Şehit Olgun Kurbanoğlu Taziyeevi'nde köy halkı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Susuz ilçesindeki ziyaretlerin ardından il merkezine geçen Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ile birlikte Kasaplar Hali ve çevresinde esnaf ve halk ziyareti gerçekleştirdi. CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman ve Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur’un da eşlik ettiği Kılıçdaroğlu yoğun ilgi gördü.

Kılıçdaroğlu, daha sonra Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde, kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerin temsilcileri ile halk buluşması gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde sabah saatlerinde Kılıçdaroğlu'nun Kars'a gelişiyle başlayan heyecan ve coşku, akşam saatlerinde Kılıçdaroğlu'nun bir otelde yaptığı "gizli toplantı" partililerde hüsrana yol açtı.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER