Gazetekars

Kitap Toplama Kampanyası

SABESYO’dan Kitap Toplama Kampanyası

17 Aralık 2011 Cumartesi 08:22

Kitap Toplama Kampanyası

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (SABESYO), topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında başlattığı ‘Kitap Toplama Kampanyası’ projesiyle toplanan hikaye, roman ve temel eserlerin olduğu 235 adet kitap, Yukarı Sarıkamış İlköğretim Okulu öğrencilerine hediye edildi.

Sarıkamış Beden Eğitimi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ‘Kitap Toplama Kampanyası’ başlattıklarını belirten 4. sınıf öğrencisi Pınar Yağmur Toprak, “Topladığımız bu kitapları Yukarı Sarıkamış İlköğretim Okulu öğrencilerine hediye ediyoruz. Bu kitapları okuyacak olan küçük kardeşlerimizin okuma alışkanlıklarını ve kelime hazinelerini geliştirmelerinde ufakta olsa bir katkıda bulunmak istedik. Projeyi gerçekleştirmede bize yardımcı olan Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Dursun Aydın hocamıza, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’e ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Dursun Aydın ise, “Bu proje, öğretmen adaylarının kolektif şuurlarının gelişmesine, toplum sorunlarının farkına varmalarına ve bu sorunların çözümlenebilmesi için toplumsal ve bireysel olarak sorumlulukların yerine getirmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenmiştir. Öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yukarı Sarıkamış İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Karakoç da, Beden Eğitimi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencilerini, göstermiş oldukları örnek davranıştan dolayı tebrik etti.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER