Gazetekars

KKDGC'den Ermiş'e Plaket

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı tarafından Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’e plaket verildi.

04 Ağustos 2013 Pazar 10:23

KKDGCden Ermişe Plaket

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’ne 3 yıl önce atanan Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, kısa sürede ilçede yapmış olduğu çalışmalarla dikkatleri üzerine çekti.

Sarıkamış Kaymakamlığı görevini yürütürken tayini Mardin’in Kızıltepe İlçesi’ne çıkan Erdoğan Turan Ermiş’in onuruna düzenlenen veda gecesine KKDGC 2’nci Başkanı Ercüment Daşdelen ve Genel Sekreter Burhan Akyıldırım’da katıldı.

KKDGC 2’nci Başkanı Ercüment Daşdelen, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş’e Sarıkamış’ta yaptığı çalışmalar ve gazetecilere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Ercüment Daşdelen, burada yaptığı konuşmada; “3 yıllık görev sürenizde Sarıkamışlıların sevgisini kazandınız. Çok güzel projelere el attınız. Birçok projeniz hayata geçirildi. Birçoğu da hayata geçmek üzere özellikle basın mensuplarına her konuda yardımcı olmanızdan dolayı ben size arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sarıkamış’ta güzel işler yaptınız. Herkesin sevgisini kazandınız. Kızıltepe’de aynı hizmetleri yapacağınızdan eminiz. Sizi hiç unutmayacağız. Size yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’te, ilçede göreve başladığı günden beri basının kendisini yalnız bırakmadığını ve Kars’ta görev yapan basın mensuplarının Kars için Sarıkamış için gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Daha sonra KKDGC 2’nci Başkanı Ercüment Daşdelen, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş’e plaket takdim etti. Daşdelen ile Ermiş, birde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER