Gazetekars

Kültür Festivali 4 Mart'ta başlıyor

4-10 Mart 2011 tarihlerinde Kars Belediyesi tarafından düzenlenecek olan "Beyaz Uykusuz Uzakta" Kültür Sanat Festivali'nde ünlü sanatçılar Karslılarla ile buluşacak.

24 Şubat 2011 Perşembe 07:48

Kültür Festivali 4 Martta başlıyor

Kars Belediyesi tarafından düzenlenecek olan "Beyaz Uykusuz Uzakta" adlı kültür sanat festivalinde Şebnem Ağrıdağ, Murat Usanmaz, Aynur Doğan, Pinhani ve Yeni Türkü sahne alacak.

4 Mart 2011 günü start alacak Kültür Sanat Festivali'nin ilk konuğu Şevval Sam, sanatçı Sevval Şam festivalin 1'nci gününde İsmial Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda sevenleriyle buluşacak.

Mehmet Çağlaer'in "Sanatçı Porteleri" fotoğraf sergisi, Ezgi Turan, Nesime Kantar ve Azmi Bedri Goki'nin "Ebru ve hat Sergisi", Prof. Dr. Sevgi Soylu Koyuncu'nun resim sergisi, Ünlü İşadamı Remzi Gür'ün 450 yıllık koleksiyonu "Padişah fermanları" sergisi ve Pinhani konseri yer alacak.

Mehmet Güneyli'nin "İçeri ve İçerik-Fotoğraf Kompozisyonu" üzerine söyleşi, Moderatörlüğünü Ferhat Uludere'nin yapacağı "Edebiyat ve Sinemada Mekan Olan Kars" adlı söyleşi, söyleşiye Hüseyin Alemdar, Hüseyin Peker, Ahmet Tulgar ve Rodi Yüzbaşı katılacak. Aynı gün İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda Aynur Doğan bir birinden güzel türküler ile sahne alacak.

Festivalde Şebnem Ağrıdağ-Murat Usanmaz "şan ve gitar" konseri, ile devam edecek. "Beyaz Uykusuz Uzakta" kültür sanat festivalinde "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" özel programında Yeni Türkü sahne alacak ve bir birinden güzel eserlerle Karslılara unutulmaz bir gün yaşatacak.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER