Gazetekars

Meryem Kazak Adaylığını Açıkladı

24 Aralık 2011 tarihinde yapılacak olan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı Seçimine Meryem Kazak adaylığını açıkladı.

20 Aralık 2011 Salı 17:17

Meryem Kazak Adaylığını Açıkladı

Adaylığıyla ilgili Kafkas Haber Ajansı’nın (KHA) sorularını cevaplayan Kazak, “Ülkemizde ve ilimizde temel sorunlardan belki de en önemlisi kadınlarımız ve kadınlarımızın yaşamsal sorunlarıdır.” dedi.

AK Parti sayesinde kadınların ülke genelinde siyasette daha çok ön plana çıktığını ifade eden. AK Parti Kadın Kolları adayı Meryem Kazak, “Kadınlarımızın gerek ülkemiz siyasetinde, gerekse ilimizde başarılı çalışmaları AK Parti sayesinde daha da anlam kazanmıştır. Bu itibarla ülkemiz için, partimiz için kadınların öneminin bilincinde olarak, çalışmalarımızı en üst seviyeye çıkarmak adına bütün kadınlarımızı kucaklayarak, başta çocuklarımızın geleceğine, ilimize ve ülkemize katkı sağlamak için AK Parti’mizde Kadın Kolları İl Başkanlığı’na aday oldum.” şeklinde konuştu.

Kadın sorunlarının çözümünde silsile yoluyla herkesle uyum içerisinde çalışacağını ifade eden Kazak, daha sonra şunları söyledi:

“Partimizde kesinlikle ayrımcılığa izin vermeyeceğiz. Bizden önce partimize hizmet etmiş bütün kadınlarımıza, kadın kolları başkanımıza, üyelerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bu bayrak yarışında daha fazla sorumluluk üstlenerek yapacağımız çalışmalarla daha başarılı bir şekilde partimize, ülkemize ve ilimize layık olacağız. Bu vesile ile Her şey Türkiye için, Her şey Kars için diyerek AK Parti’mizden Kadın Kolları İl Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.”

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER