Gazetekars

Mesut Şeker Kimdir?

Makalemizde sizler için Mesut Şeker kimdir? Sorusuna cevap vermeye çalışacağız.

25 Kasım 2023 Cumartesi 18:35

Mesut Şeker Kimdir?

En çok sorulan sorulardan bir tanesi de Mesut isimli kaç kişi var şeklindedir. Türkiye’de mesut adını taşıyan 110.000’den fazla kişi bulunmaktadır. Ülkemizde en çok kullanılan soy isimlerse genel olarak Yılmaz, Kaya, Demir şeklindedir. Dolayısıyla Mesut Yılmaz, Mesut Kaya, Mesut Demir isim ve soy isimlerinin diğer soy isimleri kullanan kişilere göre daha fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Mesut Şeker Kimdir?

Çok sayıda Mesut Şeker adında kişi bulunmaktadır. Kendisi hakkında bilgi vereceğimiz kişi Mesutseker.com.tr ‘nin sahibidir. Mesut Şeker, mica ajans kuruluşunun sahibidir. Yenilikçi Türk Gençliği Vakfı kurucu başkanıdır. İnstagramda son derece bilinen bir kişi olmakla birlikte 1 milyon takipçisi bulunmaktadır. Mesut Şeker ekibiyle:

  • Mobil oyun yapımı hizmetleri.

  • Web tasarım hizmetleri.

  • Reklam & PR yönetimi.

  • Grafik tasarım.

  • Marka tescili hizmetleri.

Gibi pek çok hizmeti Mica Ajans güvencesiyle vermektedir. Bu alanda oldukça bilinen bir kişi olan Mesut Şeker’in hizmetleri hakkında daha detaylı bilgiye mesutseker.com.tr aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Dijital Ajans Hizmetlerinin Önemi Nedir?

Çok sayıda kişi günümüzde web site sahibidir. Veya aktif olarak sosyal medyayı kullanmaktadır. Google, Yandex gibi arama motorlarında iyi yerlere gelmek için gerekli olan hizmetler dijital ajans hizmetleri arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra sosyal medyada bulunurluk, daha fazla kazanç gibi faktörler de bu hizmetlerin arasında yer alır. İlgili hizmetlerden Mesut Şeker’in web sitesi olan mesutseker.com.tr ile yararlanabilirsiniz.

https://mesutseker.com.tr/

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER