Gazetekars

MHP Heyeti Sarıkamış Şehitleri için yürüyecek...

TBMM Başkan Vekili, 8 MHP milletvekili ve Genel Başkan Özel Kalem Müdürü, Taner Gökçek ile Sarıkamış Şehitleri için yürüyecek...

03 Ocak 2020 Cuma 12:59

MHP Heyeti Sarıkamış Şehitleri için yürüyecek...

7 Haziran 2015 milletvekilliği seçimlerinde Kars'ta Milliyetçi Hareket Partisi'ni ciddi bir oy seviyesine ulaştıran, 25. Dönem Kars Milletvekili Adayı ve MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek, TBMM Başkan Vekili, 8 milletvekili ve Genel Başkan Özel Kalem Müdürü ile Sarıkamış Şehitleri için yürüyecek.

Sarıkamış Harekâtı'nın 105. Yıl dönümü münasebetiyle ; TBMM Başkan Vekili, MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, TBMM İdari Amiri, MHP Ankara Milletvekili  Erkan Haberal, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karabağ, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey’in TBMM Özel Kalem Müdürü Fikret Hayali, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek ile birlikte Kars'a geliyor.

"Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü"ne katılmak üzere yarın ilimize gelecek olan heyet çeşitli ziyaretlerde de bulunacak.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER