Gazetekars

MHP'de Büyük Sevinç Yaşanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Teşkilatı’nda listelerin açıklanması ile birlikte büyük bir sevinç yaşandı.

12 Nisan 2011 Salı 08:00

MHPde Büyük Sevinç Yaşanıyor

Milliyetçi Hareket tarafından desteklenen Dr. Ümit Yılmazel, Eğitimci Harun Yenice ve İrfan Topçu’nun ilk üçe yerleşmesi Karslıları ve partilileri sevince boğdu.

Listelerin açıklanması ile birlikte MHP Kars il teşkilatına akın eden iki bine yakın vatandaş partiyi doldurdu.

MHP’de bayram havası yaşanırken, MHP Kars İl Başkanı Muhsin Ağçay partililere hitaben bir konuşma yaptı.

Ağçay, Haziran 2011 seçimlerinin Kars’taki tek galibinin Milliyetçi Hareket Partisi olacağını ifade ederek, bunun göstergesi bugün partimizde oluşan ; ilgi, heyecan ve sevinçtir, dedi.

Diğer aday adayları ile de görüştüğünü ifade eden Ağçay, MHP 11 aday adayıyla bu seçimde tek yumruk olup, AKP’ye ve Kars’taki karanlık odaklara büyük bir darbe indirecektir, diye konuştu.

Ankara’dan cep telefonu hoparlörü aracılığıyla partililere hitap eden Milletvekili Adayı Dr. Ümit Yılmazel ise hazırlıkları tamamlayıp hafta sonuna kadar Kars’a gelerek çalışmalara başlayacağını vurguladı.

MHP ikinci sıra adayı eğitimci Harun Yenice ise Kars’ta MHP’nin oylarının rekor düzeye ulaşacağını ifade ederek ; dün açıklanan liste Kars halkı tarafından sevinçle karşılanmıştır, Allah’ın izniyle MHP’yi iktidar, Kars’ta da birinci parti yapacağız” dedi.

MHP üçüncü sıra dayı İrfan Topçu da hedeflerinin Kars’ta üç milletvekilini de almak olduğunu vurgulayarak, çalışmalara dünden itibaren başladık, diye konuştu.

Facebook'la Yorumla
Yorum Yap
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER