Gazetekars

MHP’den TV8 Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Muhsin Ağçay, TV8’de canlı yayınlanan Seçim Kervanı programıyla ilgili yayınlanan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

07 Mayıs 2011 Cumartesi 09:03

MHP’den TV8 Açıklaması

Ağçay, şu açıklamada bulundu: “Milliyetçi Hareket Partisi, 24 Dönem Milletvekilliği seçimlerinde şehrimizden aday adayı olan birbirinden kıymetli 11 arkadaşımız arasından üç isimle Karslı hemşehrilerimizin karşısına çıkmıştır.

Ülkemiz ve şehrimiz için dönüm noktası olacak ve bizlerinde çok önemsediği seçimlerde, adaylarımızın şehrimize ilk geldiği günden bu güne kadar, halkımız tarafından teveccühle karşılanışlardır.

Her kesim tarafından taktirle karşılanmaları, adaylarımız arasındaki ahenk ve ekip çalışması birilerini rahatsız etmiş olacak ki, geçtiğimiz günlerde ilimizden TV8 kanalından yapılan canlı yayına ikinci sıra adayımız sayın Harun Yenice’nin katılmasını, olumsuzluk olarak algılamış.  Bir gurup, birinci sıra adayımız sayın Dr. Ümit Yılmazel’in neden katılmadığını kasıtla gündeme getirmişlerdir.

Partimizin ülke genelinde olduğu gibi, ilimizdeki adaylarının tamamı, devlet yönetecek kıratta, bilgili ve kabiliyettedir.

Söz konusu TV programına çıkan adayımızın listedeki sırası asla önemli olmadığı gibi, adaylarımız arasındaki dostluk ve tevazünün bir nişanıdır. Öne çıkmak yada sıralamaya göre kalite belirlemek, partimizin siyasi ahlakında olmadığının bir kanıtı olan bu program, diğer siyasi partilerin örnek alması gereken bir konudur.

Bu meseleyi kaleme alan yerel basın en doğru düşüncenin bu olduğunu bilmeli, siyasetçinin kalitesinin sıralama ile ölçülmeyeceğini anlamalıdır.

Bu meseleye açıklık getirmek zorunda kaldığım için üzüntümü ifade eder, tüm hemşehrilerime esenlikler dilerim.”

-KHA-

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER