Gazetekars

Milletvekili Adem Çalkın'dan DEM'in provokatif eylemine açıklama

DEM Parti milletvekilleri TBMM'de kürsüyü işgal etmeye çalışarak provokatif bir eyleme imza attı. Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın önemli bir açıklama yaptı.

04 Haziran 2024 Salı 23:43

Milletvekili Adem Çalkın'dan DEM'in provokatif eylemine açıklama

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’ın açıklaması şöyle :

Bugün; Gazi Meclis’imizde yasama faaliyetlerini yürütmek için Genel Kurul başladı. DEM Parti Grubu pankartlar açarak, milletin kürsüsünü işgal ederek, Genel Kurulu tıkamak, çalıştırmamak, Milletimizin iradesini engellemek var gücüyle manipülasyonlara, provokasyonlara şiddetle devam ediyor.

Biz ülkemiz her alanda emniyetli olsun, güvende olsun, milletimizi tehdit eden, onların önünde engel olan ne varsa kalksın istiyoruz, birileri hala köstek olmak için var gücüyle çalışıyor. Devlet kendini, vatandaşını tehdit eden hiçbir unsura müsaade edemez. Buna göre bir tutum alır ve gereğini yapar…

Aziz Milletimiz, malum olduğu üzere, belediyeler seçildikleri illere ve ilçelere hizmet etmek için iş başına gelirler. Hepimiz yakından görüyoruz ki DEM Parti belediyeleri bir hizmet aracı olarak görmüyor, bu uğurda kullanmıyor. Kanaatime göre bunların amacı Hakkari’de bulunan Kürtlere hizmet etmek değil, tam tersine Kürtleri kendi ideolojilerine alet etmektedirler. Bunun içinde aday belirlerken Kayyum atanmasına sebep olacak kim varsa, hangi aday bulunuyorsa bunları kasten seçerek aday gösteriyorlar. Bunların niyetleri üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir.

Hukuken sorunlu kim varsa onları çıkararak asıl siz Kürtlerin iradesine kast ediyorsunuz. Kayyum atanmasının önünü bilerek ve isteyerek siz açıyorsunuz.

Buradan bir kez daha tüm DEM Partili yöneticilere soruyorum, Hakkari’de belediye başkanı olabilecek sorunsuz hiç mi aday yoktu? Lütfen kirli oyunlarınızı bir kenara bırakın ve Kürtlerin yakasını bırakın. Milletimize hizmet etmek için yarışın.

Ben sizi milletimizin vicdanına havale ediyorum.

Gerilim, kavga, öfke ile siyaset olmaz, olamaz.

Aziz Milletimizi saygıyla selamlıyorum.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER