Gazetekars

Milletvekili Arslan Kağızman’da

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Aslan, bugün Kağızman esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

30 Ağustos 2011 Salı 11:24

Milletvekili Arslan Kağızman’da

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Aslan, bugün şehir merkezi esnafıyla tek tek sohbet etti, tokalaştı ve sorunlarını dinledi. Ziyarette Kağızman esnafı sorunlarını ve taleplerini AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Aslan'a iletti. Milletvekili Aslan, ise sorunların çözümü için elinden gelen tüm imkanları kullanacağını bildirdi. Esnaf AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Aslan'ın Kağızmanlı ve esnafıyla ilgilenmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Esnaf Milletvekili Aslan'ın ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve diğer Kars Milletvekillerinin de Kağızman esnafını ziyaret etmesini istedi.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Aslan, “Kars ve Kağızman esnafıyla ve halkıyla kucaklaşmak sevindirici bir olay. İlimiz ve İlçemizdeki esnafımızın her türlü sorununu sık sık dinleyeceğiz ve imkanlar ölçüsünde gereğini yapacağız.Her zaman Kars ve Kağızman'ın hizmeti için çalışacağız.Kars ve Kağızman'a gerek şahsıma gerek Partime büyük teveccüh gösteriyor. Memleketimizin ve halkımızın teveccühüne layık olacağım. Kars halkı her şeyin en iyisine layıktır. Bize ilgi ve alaka gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

ARSLAN’IN BAYRAM HEDİYESİ YAŞLI TEYZEYİ SEVİNDİRDİ

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Aslan, engelli vatandaşa akülü araba hediye etti.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Aslan, AK Parti Kağızman ilçe başkanı Memet Karadeniz, AK Parti Kars İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Demir ve vatandaşların katıldığı törende konuşun Milletvekili Aslan, “Seçim çalışmaları esnasında yaşlı teyzenin yürüme zorluğu çektiğini görünce çok üzülmüş ve ona bir akülü araba sözü vermiştim. Ramazan bayramına denk gelmesi daha sevindirici oldu. Hem vatandaşlarımızı ziyaret etme şansı hem de vermiş olduğumuz sözümüzü yerine getirmiş olduk.” dedi.

Arslan ayrıca, “Engelli vatandaşlarımıza destek en önemli görevlerimizdendir. 2002 yılından beri ülkemizdeki bütün engellilere devletin o sıcak elini ve devletin şefkatli yönünü hissettirebilme adına hükümetimiz elinden geleni yapmıştır. Özel eğitim merkezleri bizim dönemimizde açılmıştır. Rehabilitasyon merkezleri bizim dönemimizde açılmıştır. Otistik çocuklar merkezi bizim dönemimizde açılmıştır. Maddi durumu olmayan her engelliye aylık maaş bağlanması bizim dönemimizde başlamıştır. Her engelliye bakan insana da bir maaş bağlanması yine bizim dönemimizde başlamıştır. Engellilere evinde hizmet vermek bizim iktidarımızda başlamıştır. Bütün bunlar Türkiye Cumhuriyetinin bir sosyal devlet olmasının en güzel göstergeleri değil midir? Bu engelli insanlarımızın sorunlarıyla ilgilenmek ve onların problemlerini çözmek için elbette hükümetlerin gayret göstermesi gerekiyordu. Bir engelli dostu, engellilerin halinden çok iyi anlayan gerçek bir fakir fukara, garip, gureba dostu Sayın Recep Tayyip Erdoğan başbakan olduğu günden beri en çok üzerinde durduğu konulardan bir tanesi de engellilere devletin sıcak elinin uzatılması olmuştur” diye konuştu.

Aslan daha sonra yaşlı teyzenin evine kadar giderek kendi elleriyle akülü arabasını teslim etti. Akülü arabalarına binen yaşlı teyzenin mutluluğu yüzüne yansıdı.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER