Gazetekars

Milletvekili Çalkın’dan Gençlerimize Müjde : Yeni Sahalar Kars’ımız İçin Hayırlı Olsun

​​​​​​​AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, 2 adet Kapalı Halı Saha, 12 Adet Prakast Sistem Kapalı Spor Salonu, toplamda 14 adet sahanın yapımı için ödeneği çıkmıştır, diyerek gençlere müjdeyi verdi.

24 Eylül 2024 Salı 09:55

Milletvekili Çalkın’dan Gençlerimize Müjde : Yeni Sahalar Kars’ımız İçin Hayırlı Olsun

Kars Milletvekili Adem Çalkın, yarınımız olan gençlerimizin hayatlarına dokunmaya, onları modern spor tesisleri ile buluşturmaya devam ediyoruz. Kars’ımızda spor alt yapısını her geçen daha da güçlendiriyoruz. Kars’ımızda da gençlerimizin en güzel yerlerde spor yapmalarını istiyoruz. Ülkemizde dereceye girecek, yeni başarılara imza atacak sporcularımız yapılacak tesisleri kullanarak kendilerini daha da geliştirecekler. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Başkanlığı ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde; Kars’ımızda ve ilçelerinde, 2 adet Kapalı Halı Saha, 12 Adet Prakast Sistem Kapalı Spor Salonu, toplamda 14 adet sahanın ödeneği çıkmıştır. Dedi.

Kars Milletvekili Adem Çalkın, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak, Spor Toto Başkanlığımıza, çalışmalarından dolayı Kars Valimiz Sayın Ziya Polat’a teşekkür ediyor, yapılacak yeni sahaların Gazi Kars’ımız gençleri için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İfadelerine yer verdi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER