Gazetekars

Milletvekilleri Kars’ta

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ramazan ayının bir bölümüne geçirmek üzere Kars’a geldiler.

01 Ağustos 2011 Pazartesi 13:30

Milletvekilleri Kars’ta

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, bu süre içerisinde il genelinde merkezi hükümet tarafından yapılan yatırımları yerinde inceleyerek bilgiler alacaklar.

AK Parti milletvekili Arslan, seçim sürecinde Karslılara verdikleri sözleri yerine getireceklerini Kars’ın gelişip kalkınması için çalışacaklarını söyledi.

Milletvekili Ahmet Arslan; “Ramazan ayı içerisinde vatandaşlar ile birlikte olacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. AK Parti hükümeti tarafından il genelinde yapılan birçok yatırım var. Bu yatırımların son durumlarını yerinde göreceğiz. Çalışmalar hakkında bilgiler alacağız. Aksaklıklar var ise onu gidereceğiz. Özellikle bu mübarek ayda vatandaşlarımızla birlikte olacağız” dedi.

MİHRABEY KÖPRÜSÜNE KADAR ASFALTI KARAYOLLARI YAPACAK

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, Ulaştırma Bakanlığının Kars ziyaretinde söz verdiği Mihralibey Köprüsü’nün asfaltı Karayolları tarafından yapılacak. Bunun için önce belediye tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanması gerekiyor. Belediye şehir merkezi dahil olmak üzere birçok bölgede aynı anda çalışmalar yapıyor. Bu son derece memnunluk veriyor. Bizde üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirteceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Söz verdiğimiz gibi hiçbir zaman Kars’tan kopmayacağız. Her fırsatta Kars’a geleceğiz” diye konuştu.

AK Parti milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ise Kars’ın adeta yeniden inşa edildiğine dikkat çekti.

Kılıç; “Kars inşaat alanına dönmüş, gerek merkezi hükümet tarafından yapılan yatırımlar, gerekse belediye tarafından yapılan çalışmalar şehri inşaat alanına çevirmiş. Her tarafta binalar yükseliyor. Bu son derece güzel bir durum. Karslı yatırımı artık Kars’a yapıyor. Şehri gezince bunu çok rahat görmek mümkün. Biz de milletvekilleri olarak yapılan yatırımları yerinde görüyoruz. İnceliyoruz. Aksaklıklar var ise onların giderilmesi için gerekli yerlerle bağlantı kuruyoruz. Amacımız el birliği ile Kars’ı hak ettiği yere taşımak. Bunun için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç, Kars’ta 1 hafta kalacak. Milletvekilleri, bu süreç içerisinde Kars genelinde yapılan yatırımları yerinde görecek. Çalışmalar hakkında bilgiler alacak olan milletvekillerinin yapımına başlanan Kars Barajı inşaatında da incelemelerde bulunacakları kaydedildi.

Milletvekillerinin hafta sonu Kars’tan ayrılması bekleniyor.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER