Gazetekars

Milli birliğimizi kimse bozamaz

Ulusal Sağlık Çalışanları Derneği Genel Başkanı Murat Şanlı, son iki gün içindeki terör saldırılarında 24 askerin şehit edilmesi ve 18 askerin yaralanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Milli birliğimizi kimse bozamaz” dedi.

20 Ekim 2011 Perşembe 12:06

Milli birliğimizi kimse bozamaz

Şanlı, “18 Ekim 2011 Salı günü Bitlis'in Güroymak ilçesinde meydana gelen patlama da Şehit olan 5 polis memuru şehit olurken, 4 sivil vatandaş hayatını kaybetmiştir. Aynı Saldırıda 3 kişide yaralanmıştır. Daha bu acıyı yüreğimizdeki tazeliğini korurken 19 Ekim 2011 Perşembe günü Hakkâri’den gelen acı haber yüreklerimizdeki yangını artırmıştır.” diye konuştu.

Şanlı daha sonra şunları söyledi:

“Hakkâri’nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında, 24 askerimiz şehit edilmiş, 18 askerimiz de yaralanmıştır. Her iki menfur saldırı Milletimizi derin üzüntüye boğmuştur. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, sonuç alacaklarını umanlar gaflet içerisindedirler. Hiç bir kuvvet Milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. “Türk Milletine bu acıları yaşatan bu hain Terör saldırılarını Ulusal Sağlık Çalışanları Derneği olarak şiddet ve nefretle kınıyoruz. Vatan Toprağı uğruna veren Şahadet Şerbetini içen Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, kederli ailelerine sabır diliyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER