Gazetekars

MTSK Görevlileri Eğitime Alındı

Kars Sarıkamış Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan Öğretmenlere yönelik olarak “Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları Sınav Sorumlusu Yetiştirme Kursu” açıldı.

16 Eylül 2011 Cuma 07:41

MTSK Görevlileri Eğitime Alındı

Sarıkamış Halk Eğitimi Merkezinde başlayan ve 10 gün sürecek olan kursa en az 3 yıllık ehliyet sahibi ve gönüllü olan toplam 33 öğretmen katılıyor. Kursu başarıyla tamamlayan öğretmenler, Motorlu Taşıtlar Sürücü Kurslarının yapmış olduğu sınavlarda sınav sorumlusu olarak görev alacaklar.

Kursla ilgili olarak Gazetemiz muhabirinin bilgi aldığı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, “Halk Eğitimi Merkezimizde düzenlediğimiz kursumuza en az 3 yıllık ehliyeti olan ve gönüllü olan toplam 33 öğretmen kursiyer olarak katılmaktadır. Eğitimci olarak Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ömeroğulları görev almaktadır. Bu kurslarımız sonunda yapılacak sınavda başarı gösteren kursiyerlerimiz İlçemizdeki sürücü kurslarımız tarafından gerçekleştirilecek olan Motorlu Taşıtlar Sürücü adayları sınavlarında gözetmen olarak görev almaya hak kazanacaklardır” dedi.

MTSK Sınavlarında görev alacak olan kursiyerlere, Kurs Eğitmeni, İlçe Milli Şube Müdürü Süleyman Ömeroğulları tarafından, sınav değerlendirme formunun doldurulması, sınavda uyulması gereken usul ve esaslar ile yapılan direksiyon sınavlarının hayati önem taşıdığına dair bilgiler veriliyor.

12 Eylül de başlayan ve 21 Eylül de sona erecek olan kursa katılan kursiyerler, kursların son derece verimli olduğunu ifade ettiler.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER