Gazetekars

Muharrem Yıldız Kars'ta Çok İddialı

MHP MYK üyesi Muharrem Yıldız yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

24 Ekim 2013 Perşembe 12:32

Muharrem Yıldız Karsta Çok İddialı

Kars’ın önemli siyasetçilerinden olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Muharrem Yıldız, yıl içinde sık, sık ziyaret ettiği Kars’a bu defa Kurban Bayramında da gelerek birçok vatandaşı ve esnafları ziyaret edip bayramlaştı ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili sohbet etti.

Yıldız Kars’tan ayrılmadan önce de yaklaşan yerel seçimlerle ilgili Kafkas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu.

Dün Kars’tan ayrılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Muharrem Yıldız, “Ne yazık ki yıllardır iktidar partisinden olan Kars Belediyemiz bu şehrin sorunlarını çözememiş, Belediyeciliğin asli görevleri olan, şehrimizin de en önemli ve elzem ihtiyaçları olan yol, kaldırım, su, kanalizasyon, yağmur atık su kanalları, katı atık ayıklama tesisleri, spor tesisleri, cadde sokak temizliği vs gibi sorunları bitirememiş ve ilimiz halen modern köy görünümünden kurtulamamıştır.” dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerde Kars’ta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak çok güçlü olduklarını ifade eden Yıldız, “Kars Belediye Başkanlığına sizde aday olacak mısınız?” sorusu üzerine şunları söyledi:

“MHP İl Başkanlığımıza çok kıymetli arkadaşlarımız Kars Belediye Başkanlığı için müracaatta bulunmuşlardır. Parti teşkilatımız ve genel merkezimiz tabi ki Kars için en uygun adayı belirleyecektir. Kars bizim için çok önemlidir. Önümüzdeki bu yerel seçimler Kars için ve Kars halkı için kader seçimi olacak ve bizde inşallah bu seçimden galibiyetle çıkacağız. Kars halkının ve Kars’ın hizmete ihtiyacı var Kars şu anda hak ettiği yerde değil. Kars halkı hizmetten yoksun kalmıştır. Partimiz, İl Teşkilatımız ve en önemlisi hemşerilerim bana bu önemli görevi verilerse bu görevi en iyi şekilde yerine getirmekten onur duyarım. Ben bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Kars için, Kars halkı için, Kars’a hizmet için her zaman sadece elimi taşın altına değil, tüm bedenimi taşın altına koymaya hazırım.”

Yıldız daha sonra şunları söyledi:

“Bizim en büyük ümidimiz, Kars ilimizin büyük adımlar atması yine Kars halkınızın çabalarıyla ve olgun düşünceleriyle gerçekleşeceğine olan inancımızdır. Halkımız, özgür iradesiyle üzerinde var olan siyasi baskıdan kurtulup gelecekten hiçbir endişe duymadan yeni başlangıçların vesilesi olacaktır. Bundan şüphemiz yoktur. Kars halkının partimize duyacağı inanç, aslında hayallerimizdeki serhat şehrinin gerçekleşeceğinin teminatı olacaktır. Çünkü partimiz Kars’ta var olan siyasi yapının eksiklerini giderebilecek güce sahip olmakla beraber halkımızın da içinde sıkışıp kaldığı baskıdan kurtarıp onlara aktif başarıların kapılarını açacaktır. Halkımızın bu olgunluğu bize vereceğinden de eminiz. Bu süreçte ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğimizin gecikmemesini temenni edip halkımızın yüce yardımlarını beklemekteyiz. Yaklaşan yerel seçimlerin Kars için, ülkemiz için, coğrafyamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Halkımızın bu seçimlerde MHP’ye göstereceği teveccüh için şimdiden tüm halkımıza teşekkür ediyorum.”

Facebook'la Yorumla
Yorum Yap
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER