Gazetekars

Nebahat Bulut Aday Adayı

Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Nebahat Bulut, kadınların sorunlarını yakından bildiğini belirterek, herkesten destek istedi.

13 Mart 2011 Pazar 08:41

Nebahat Bulut Aday Adayı

Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Nebahat Bulut, kadın sorunlarına dikkat çekti. Kars'ta büyüdüğünü belirten Bulut, kadınlara yönelik istihdam alanların çoğalması gerektiğini vurgulandı. Ailesinden destek alarak siyasete adım attığını belirten Bulut şunları söyledi;  "Kars'ta yaşayan birisi olarak, kentin sorunlarının sizlerle yaşamakta ve yakinen bilmekteyim. kadınlarımız toplumda sadece anne ve eş olarak değil, hem üreten hemde kazanan duruma getirilmeli. Bu nedenle kadın istihdamına öncelik vermeye devam edeceğim. Kadınların yaşadıkları zorlukları biliyorum. Kars'ta yaşadığım için aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum. Bu nedenle kadınlarımızı daha geniş bir platformda temsil etmeye çalışacağım"

Nebahat Bulut Kimdir :

Kars’ın Arpaçay ilçesinde 02.01.1953’te dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Arpaçay’da tamamladı. Siyasi yaşamına 2002 yılında Ak Parti'de başladı ve üye oldu.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Arpaçay İlçesinde Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi aday adayı oldu, seçimlerde sıralamaya giremedi. 1. Yedek aday olarak listede yer aldı. Ak Parti Kars Milletvekili aday adayı olan Nebahat BULUT evli, ev hanımı ve 6 çocuk annesi, Kars Merkezde ikamet etmektedir.

Nebahat Bulut'un İnternet Adresi :

http://www.nebahatbulut.com/

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER