Gazetekars

Pakplast Tesisatçılarla Buluştu

Pakplast tesisatçı seminerlerinin üçüncüsü Kars’ta 150 tesisatçının katılımıyla gerçekleşti.

02 Ağustos 2011 Salı 12:18

Pakplast Tesisatçılarla Buluştu

Pakpen Şirketler Grubu çatısı altında “Yıllar Boyu Sağlam Boru” sloganıyla alt ve üst yapı boru üretimi yapan Pakplast, tesisatçıları ürünleri hakkında bilgilendirmek amacıyla Türkiye çapında tesisatçı seminerleri düzenliyor. Pakplast tesisatçı seminerlerinin üçüncüsü Kars’ta 150 tesisatçının katılımıyla gerçekleşti.

Yapı sektörünün öncüsü Pakpen Şirketler Grubu çatısı altında, alt ve üst yapı boru üretimi yapan Pakplast, tesisatçıları ürünleri hakkında bilgilendirmek amacıyla Türkiye çapında tesisatçı seminerleri düzenlemeye başladı. Pakplast tesisatçı seminerlerinin üçüncü durağı  Kars oldu. Kars Büyük Kale Otel’de düzenlenen seminere 150 tesisatçı katıldı. Seminerde tesisatçılara, Pakplast’ın üretim teknikleri, rekabetteki farkı ve uygulamada dikkat edilmesi gereken noktalarla ilgili bilgi verildi.

Pakplast Üst Yapı Boru Grubu Satış Müdürü Aykut Tekinalp ve Pakplast Boru Grubu Üretim Müdürü Melih Beşkazalıoğlu tarafından bilgi verilen seminerde yaşam koçu ve eğitmen İsmail Karasu “Kazanan İnsan Olma” konulu bir sunum yaptı. Seminer sonunda düzenlenen akşam yemeğinde katılımcılar yerel danslarıyla eğlenceli saatler geçirdi. Akşam yemeği sonrası tüm katılımcılara katılımcı sertifikası ile çeşitli hediyeler verildi. İlk durağı Antalya Kumluca ikinci durağı Erzurum üçüncü durağı Kars olan Pakplast tesisatçı seminerlerine Iğdır ve Van’da devam edildi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER