Gazetekars

Prof.Dr. Yunus Kılıç: ”Ben Karslıyı gönlüme ekmişim, orada büyütüyorum, nasıl vazgeçeyim”

AK Parti Kars Milletvekili ve Milletvekili adayı TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, köy ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

12 Mayıs 2023 Cuma 23:02

Prof.Dr. Yunus Kılıç: ”Ben Karslıyı gönlüme ekmişim, orada büyütüyorum, nasıl vazgeçeyim”

Prof. Dr. Yunus Kılıç, Bir çiftçinin ”hocam inşallah seçilirsiniz, seçilmeseniz bizden vazgeçmeyin” demesi üzerine şunları söyledi:

”Benim güzel amcam öyle şey olur mu. Ben Karslıları gönlüme ektim, orda yeşerttim orda büyütüyorum. Nasıl vazgeçerim. İnsan anasından, babasından, kardeşinden, çocuğundan vazgeçer mi? Siz rahat olun inşallah yine seçileceğim, yine size hizmet edeceğim. Siyasi rakiplerin aslı astarı olmayan iftiralarına kulak asmayın. Hep birlikte güzel günler göreceğiz inşallah. Ben Üniversite hocasıyım  okulda sınıfa öğrencilerime nasıl baktıysam, nasıl hepsini evladım görüp ayrım yapmadıysam Kars’ıma da öyle baktım. Tüm Kars’a hizmet ettim, aynı şekilde bu dönem de seçilerek devam edeceğim inşallah. Tek farkla şimdi Tarım Komisyonu Başkanı olarak hizmet ettim, yeni dönemde inşallah daha iyi bir konumda daha güçlü hizmet edeceğim.”

Kılıç, Kars’tan Ankara’ya Erzurum’a üniversite okumak için çıktığını ama hiç bir zaman kopmadığını  da belirterek, ”Beni buraya bağlayan aile büyüklerimin de öğüdüdür. ”Kars’ı sahipsiz bırakmayın” diyen babanın evladının yapacağı tek şey Kars halkına hizmetkar olmaktır.” dedi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER