Gazetekars

Saffet Özdemir : CHP'nin eski il binasının satın alınacak olması doğru bir karardır

Saffet Özdemir, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada ; “CHP'nin eski il binasının CHP Kars İl Başkanlığı tarafından satın alınması son derece isabetli bir karardır” dedi.

03 Haziran 2024 Pazartesi 17:25

Saffet Özdemir : CHP'nin eski il binasının satın alınacak olması doğru bir karardır

Özdemir'in paylaşımı şöyle :

"AKP ve FETÖ'nün Türkiye yurtseverlerine yönelik imha yıllarında milletvekili adayı olarak CHP bayrağını Kars'ta dik tutanlardan ve CHP'nin izafeten de olsa son bir yılda yakaladığı başarılarda katkısı olan biri olarak son günlerde CHP'nin Kars'ta ki "sadece kendileri aday olduklari zaman CHPli olanlar" ve geçmişte AKP den meclis üyesi olmak için AKP liler ile pazarlık yapanların. taa Muş'tan buldukları bir maşa ile CHP'yi Kars'ta yıpratma yoluna gittiklerini gözlemliyor ve üzülüyorum.

Herşeyden önce,

CHP'nin eski il binasının   CHP Kars İl Başkanlığı tarafından satın alınması son derece isabetli bir karardır. Satın alınan binanın değerinin parti tarafından ödenen bedel kadar olup olmadığı hususunda ise Kars'ta ki tanıdık bildikler üzerinden araştırma yaptığımda ödenen bedelin piyasa şartlarına da uygun olduğunu gözlemledim.

CHP'nin 23 yıl sonra Kars'tan çıkardığı milletvekili Sn. İnan Akgün Alp  'in Kars halkının tercümanı olarak TBMM de destanlar yazdığı bir dönemde, CHP Kars Belediye Başkan Adayı Sn. Dündar Gültekin'in tüm aleyhte durumlara karşı Kars'ta muazzam sayıda oy aldığı bir dönemde, Kars'ın neredeyse 40 yıl sonra CHP PM'ye Sn. Uğurcan İrak gibi pırıl pırıl bir evladını verdiği bir süreçte, genç il başkanı Sn. Onur Uludaşdemir'in CHP’nin Kars'ta küllerinden can bulması için didindiği bir dönemde,  Sn.  Ensar Aytekin'in  sorumluluğundaki CHP örgütünün son yerel seçimlerde Türkiye'nin %62'sini yönetmeye başladığı ve en geç 2028'de de Türkiye'yi yönetme durumuna geldiği bir dönemde CHP'nin Kars'ta saçma sapan bir yolla yıpratılmaya çalışılmasına Kars'ta CHP 'ye gönül veren hiç kimsenin rıza göstermeyeceğinden emin olarak herkesi saygıyla selamlıyorum."

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER