Gazetekars

Sağlık Ocağını Ev Yaptı

Selim'de kullanılmayan sağlık ocağını kendine ikamet yapan ve çevredekilerin yardımıyla hayatını sürdüren bir kişi, kapılarını sökmeye gelen bir personeli bıçakla korkutarak uzaklaştırdı.

26 Ağustos 2010 / 07:47

Sağlık Ocağını Ev Yaptı

Şahıs, olay yerine gelen polislerce ikna edildikten sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

Selim'in Dölbent köyünde yaşayan Kadir Karadeniz (53), 4 ay önce geldiği ilçe merkezinde boş olan eski sağlık ocağı binasına sığındı. Esnafın yardımlarıyla hayatta kalma mücadelesi veren Karadeniz, Selim Devlet Hastanesi Müdürü Neşat Demirci'nin binanın kapılarının sökülmesi için gönderdiği işçiyi, hançer bıçağıyla korkutarak sağlık ocağına girmesine izin vermedi. Kapıların sökülmemesi için direnen Karadeniz'in zor anlar yaşatması üzerine işçi polisleri aradı. Hastane Müdürü Demirci ve polis olay yerine geldi.

 

Polisleri görünce elindeki bıçağı sağlık ocağının zeminine serdiği yatağın altına saklayan Karadeniz, "Benim düşmanlarım var, kapılarımı sökmeyin" dedi.

 

Polisler, görüntü çeken gazetecilere saldırmaya çalışan Karadeniz'i bıçağıyla birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER