Gazetekars

Sebahattin Şengül'den teşekkür

24. Dönem CHP Kars Milletvekili Aday Adayı Sebahattin Şengül, Kars halkına, göstermiş olduğu ilgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

24 Nisan 2011 Pazar 10:06

Sebahattin Şengülden teşekkür

Şengül şunları söyledi: “Doğup büyüdüğüm memleketime Kamudaki bilgi ve birikimimi Başkent deki tecrübe ve çevremi, hemşehrilerime ve bölgeme hizmet etme adına, vefa borcumu ödeme adına ve vicdani sorumluluğumu yerine getirmek üzere, kamudaki Müdürlük görevimden istifa ederek CHP Kars Milletvekili Aday Adayı olarak görevimi yerine getirmeye çalıştığıma inanıyorum.

Bu itibarla, listeye giren arkadaşlara başarılar diler, Milletvekili seçilecek arkadaşların Kars’ımıza hayırlı hizmetler yapacaklarına inanmaktayım.

Diğer taraftan Kamudaki görevime tekrar döneceğimi ve bölge insanımıza Avrupa Birliğinden 30 Trilyon Hibe Kredisi sağlayan Genel Başkanlığını yaptığım Kars Ardahan Iğdırlılar Birliği Kalkınma Platformu (KAI-BİR) Başkanlık görevimi kaldığım yerden aynı heyecan ve ruhla İlimize ve hemşerilerime katma değer yaratacak tüm proje ve çalışmalarıma devam edeceğim.

Bil vesile ile; Milletvekili Aday Adayı olduğum süreç içerisinde destek veren, gönül veren, sesimizi duyuran basınımıza, parti teşkilatlarımıza, hemşerilerime, akrabalarıma, sevenlerime ve tüm dostlarıma teşekkürü bir borç bilir, selam, sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunarım.”

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER