Gazetekars

Selim ve Kağızman'da Kongre Heyecanı

Ak Parti Selim İlçe Başkanlığı'na Zekeriya Yurdalan, Kağızman İlçe Başkanlığı'na ise Mehmet Emin Karadeniz yeniden seçildi.

27 Kasım 2011 Pazar 11:40

Selim ve Kağızmanda Kongre Heyecanı

AK Parti Selim İlçe Başkanlığına kongreye tek aday olarak katılan Zekeriya Yurdalan, seçildi.

AK Parti Selim İlçe Kongresi Halk Eğitim Merkezi salonunda yapıldı. Kongreye AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel, delegeler ve partililer katıldı.279 delegenin oy kullandığı kongrede tek aday olan Zekeriya Yurdalan, Selim İlçe Başkanlığı görevine seçildi.Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, “AK Parti, 3 dönem üst, üste hiç kimseye nasip olmayan, oylarını arttırarak iktidar yapma cesareti, başarısını, fedakarlığını gösterdi.” dedi.

AK PARTİ KAĞIZMAN’DA KARADENİZLE DAVAM DEDİ

AK Parti Kağızman İlçe Teşkilatı Kongresi yapıldı. Tek aday olan Mehmet Emin Karadeniz yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.

Kağızman Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen kongreye AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadretin Türkan, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Seçime tek aday olarak giren Mehmet Emin Karadeniz, 425 delegenin oyunu alarak yeniden Ak Parti Kağızman İlçe Başkanlığına seçildi.

Karadeniz, “Bizleri çok yorucu ve tempolu bir çalışma süreci beklemekte. İlçemizin bu yeni dönemde bütün sorunlarını aşmak hemşerilerimin sesi olmak için elimden gelen çabayı göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER