Gazetekars

Selim’de Proje Koordinasyon Ofisi

Selim Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Ofisi Dönemin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi.

30 Ekim 2013 Çarşamba 08:30

Selim’de Proje Koordinasyon Ofisi

Selim Kaymakamlığı’nca ulusal ve uluslararası fonlar tarafından sağlanmakta olan mali kaynaklardan ilçemizin daha fazla ve verimli bir şekilde yararlanabilmesi amacıyla Kaymakam Erdinç Dolu’nun başkanlığında İlçe Emniyet Müdürü Emin Topçu, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Alican Arslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Süleymanoğlu, SYDV Müdürü Fikret Çelik, SYDV Personellerinden Gülten Başdemir, Burcu Çelik, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden ziraat mühendisleri Melike Babur, Erdal Bayrak ve Veteriner Mesut Gülaçtı katıldılar.

SELİM KAYMAKAMLIĞI PROJE KOORDİNASYON OFİSİ’ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Toplantıda; 2013-2014 yıllarında yapılabilecek çalışmalara ilişkin hususlar değerlendirilmiştir.

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI, KAYMAKAMIMIZ SAYIN ERDİNÇ DOLUNUN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

5442 Sayılı İlçe İdaresi Kanununun 40.maddesi gereği 25.10.2013 günü saat 10.00 da Kaymakamımız Sayın Erdinç Dolu’nun başkanlığında İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

Kaymakam Erdinç Dolu, İlçe İdare Şube Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada; “Kamu kurum ve kuruluşlarına gelen vatandaşların hoşgörü ve güler yüzle karşılanmasını, taleplerin anında incelenerek sorunların en kısa zamanda mahallinde çözümlenmesini,   kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan memurların; vatandaşların haklı istek, şikâyet ve sorunları ile ilgilenerek, bunları takip etmek ve yerine getirmelerinin asli görevi olduğunu belirtti.

Kamu kaynaklarının etkin ve verimli olarak kullanılabilmesi için tüm kurumların koordinasyonlarını en üst seviyeye çıkararak zaman ve kaynak israfına engel olunması için birim amirlerinin kendi aralarında gerekli koordinasyonu sağlamaları gerek.” dedi.

Kaymakam Erdinç Dolu daha sonra daire amirlerinin yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini dinledi.

KAYMAKAM ERDİNÇ DOLU, MODERNİZE EDİLEN SOSYALYARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kaymakam Erdinç Dolu’nun girişimleriyle modernize ettirilen,  Selim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının açılışı gerçekleşti.

Yepyeni bir görünüme sahip olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının açılışını; Kaymakam Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Muhittin Yücel ve mütevelli heyet üyeleri gerçekleştirdi.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Kaymakam Erdinç Dolu; Tadilat ettirilen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ‘nın fiziki şartlarının çok yetersiz olduğunu bu nedenle personelin verimliliğini artırmak, vatandaşlara daha etkili ve kaliteli hizmet sunabilmek adına, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını tadilat ettirdiklerini söyledi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER