Gazetekars

“Ses Ver Kars” gecesi

Kars Ülkü Ocakları İl Teşkilatı'nın düzenlediği “Ses Ver Kars” isimli geceye ilgi yoğun oldu.

16 Mayıs 2011 Pazartesi 09:33

“Ses Ver Kars” gecesi

Kars Kapalıspor Salonu’nda düzenlenen geceye Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, MHP İl Başkanı Muhsin Ağçay, MHP Merkez İlçe Başkanı Güven Aydeyer, MHP Kars Milletvekili adayları Dr. Umut Yılmazel, Harun Yenice, İrfan Topçu, MHP İlçe Başkanları, MHP İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri, Selim ve Kağızman Ülkü Ocağı Başkanları, Iğdır MHP İl Başkanı, Iğdır MHP Milletvekili Adayları, Iğdır Ülkü Ocakları İl Başkanı çok sayıda Karslı vatandaş ve gençler katıldı.

Katılımın yoğun olduğu, adeta izdihamın yaşandığı gece; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Sözleri sık sık salondaki seyircilerin slogan ve alkışlarıyla kesilen Ersançmış, “Cenab-ı Allah’a böyle anlamlı bir günde bizleri bir araya getirdiği için şükürler ediyorum ve böyle seçkin, böyle mümtaz bir kalabalığın karşısında Ülkü Ocakları Başkanı olarak sizlere hitap etmekten duyduğum gurur ve mutluluğu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum.” dedi.

Ülke gündemine ilişkin konulara da değinen Ersançmış, “Karanlık bir uçurumun kenarına hızla sürüklenen ülkemiz için 12 Haziran seçimleri bir dönüm noktasıdır. Milletimiz için karar anı kapıdadır. 12 Haziran bir kader oylaması olacaktır. Çünkü okyanus ötesinin Türkiye için hazırladığı çirkin senaryolar milletimize kefen biçer niteliktedir. Yeni dönemde yapılması planlanan anayasadan TÜRK ibaresi kaldırılıp, “Türkiyelilik” gibi saçma bir kavram getirilmek isteniyor. Terör örgütü ve bölücü başı ile yapılan müzakereler sonucu örgütün tüm üyelerini ve İmralı canisini de kapsayan bir genel af çıkarılmak istenmektedir. İmralı canisinin cezasını kademeli olarak önce ev hapsine çevirip daha sonra serbest bırakılmasını sağlamak istiyorlar. Terör örgütünün yıllardan beri dillendirip kendilerinin federasyon dediği biz milliyetçilerin ise bölünme, parçalanma ve yok olma dediğimiz hain hevesler cüret kazanmış ve bu hain emellere hizmet edeceği gün gibi ortada olan başkanlık sistemi dedikleri Amerikan projesi ne yazık ki Türkiye gündemine sokulmuştur.” dedi.

TÜRK MİLLİYETÇİLERİ SON SÖZÜNÜ SÖYLEMEMİŞTİR

Ersançmış, daha sonra şunları söyledi: “İşte Milliyetçi Harekete yönelik özellikle son günlerde ivme kazanan alçakça tezgâhların sebebini de burada aramak isabetli olacaktır. Ülkesi için ölüm karşısında sınav vermiş bir kutlu hareketin itibarı hedef alınmıştır. Ülkücü Hareketi parlamentodan söküp atmak için küresel güçler ve yerli uşaklar tarafından akla hayale gelmeyecek oyunlar oynanmaktadır. Bu vesileyle buradan Türkiye’ye kefen biçmeye çalışanlara sesleniyoruz; Bu hain kuşatma bu kahpe tuzaklar ne kadar ağır olursa olsun tarih henüz son hükmünü vermemiştir. Türk Milliyetçileri son sözünü söylememiştir.

İşte o son sözün sahibi sizler olacaksınız. Türk Milleti’nin dünyaya vereceği dersin sahibi sizler olacaksınız. Milliyetçilik bayrağını yükseltecek ve Kars Kalesi’nin burçlarına dikecek olanlar yine sizler olacaksınız. Çünkü bu ülkede açlığı, yoksulluğu, hırsızlığı, işsizliği yok etmenin başka yolu kalmamıştır. Çünkü bu ülkede bu zifiri karanlığı yırtmanın başka çaresi kalmamıştır. Ne yazık ki Türkiye karanlıklar içindedir.

Ama Türk Milleti bilmektedir ki tan atımının en yakın olduğu an gecenin en karanlık olduğu andır. Bir gece ay yıldızlara yıldızlar da aya müjdeleyecek ki o zaman bütün dünya bizim dilimizi konuşacak. Dizginleri çekerek zamana dur diyeceğiz. Zaman duracak. Ve bir gece tan atarken yüce Tanrı Dağı’ndan Kürşad’ın gür sesi duyulacak. Atlar, Vey Irmağı’nda sulansın. Güneş, doğduğu yerde karşılansın. Emri tekrar edecek gök, toprak, deniz. Ve bozkurtlar uluyacak bütün Anadolu’dan; Biz de sizdeniz, biz de sizdeniz. Yüce Allah’ın (c.c.) Türkiye’nin ve Türk Milleti’nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde emeklerimizi karşılıksız bırakmayacağına yürekten inanıyorum.

Tarih boyunca İslam’ı ve Türklüğü yaşatmak uğruna hayatlarını feda eden kahraman ecdadımızı bu gün bölücülükle mücadele ederken şehit düşen kahraman güvenlik güçlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnet duygularımla yad ediyorum. Bu gün burada bir ülkü etrafında toplanmak için bizlere önderlik etmiş, yol göstermiş, bizleri yetiştirmiş olan ömrünü Türklük ve Türkiye ülküsüne adamış Başbuğumuz Alparslan Türkeş bey’e ve ebediyete intikal etmiş bütün gazi ve şehit ülküdaşlarımıza da Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Bu itibarla hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin…”

ÜLKÜCÜLER AHMET ŞAFAK’LA COŞTU

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın organize ettiği “Ses ver Kars” gecesinde sahne alan Ünlü Sanatçı Ahmet Şafak, sevilen şarkıları ile salonu tıklım-tıklım dolduran binlerce genci coşturdu.

Kars Kapalıspor Salonu’nda gerçekleştirilen “Ses ver Kars” gecesinde ki program Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin sonrasında Başbuğ Alparslan Türkeş’in ismi anons edilerek fotoğrafı protokole getirildi.

Program Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış’ın konuşmasıyla devam etti. Ersançmış, konuşmasından Dünya siyaseti yanı sıra Türkiye siyasetini anlattı. Türkiye’de kurtuluşun Milliyetçi hareketle mümkün olacağı vurgusunu yapan Ersançmış. MHP’nin Milletvekili adaylarına da tam destek vermenin zamanı olduğunu söyledi.

Düzenlenen gecede Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Milletvekili adayları Umut Yılmazel, Harun Yenice ve İrfan Topçu da birer konuşma yaptılar. MHP’li adaylar Türkiye’de artık MHP zamanı olacağını ve yıllarca ülkeye hizmet eden Başbuğ Alparslan Türkeş’i iktidara taşıyamadıklarının üzüntüsünü yaşadıkları ve artık Başbuğ Alparslan Türkeş’in koltuğunu Devir alan Dr. Devlet Bahçeli’yi iktidara taşıyarak Türkeş’e olan vefa borcunun ödenmesinin zamanı olduğunu vurguladılar.

Gecede Türkiye siyaseti ve Alparslan Türkeş konulu bir slayt gösterisi düzenlendi. Deri üzerine özel olarak yapılmış Osmanlı Tuğrası için de açık arttırma yapıldı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde “Yüreğinle Gel” şarkısıyla sahneye çıkan Sanatçı Ahmet Şafak, Kapalı Spor Salonunu tıklım-tıklım dolduran ülkücüleri sevilen şarkıları ve şiirleri ile coşturdu. Coşkulu ve sempatik hareketleriyle gençleri doyasıya eğlendiren Ahmet Şafak, Özel olarak seslendirdiği Sarıkamış eseriyle de adeta gönülleri fethetti.

Salonda “Sarıkamış” eseri sonrası alkışlar hiç dinmezken, Ahmet Şafak MHP’nin Milletvekili adaylarının yanına giderek “Çırpınırdı Karadeniz” eserini de eşlik ettirdi. Geç saatlere kadar süren konser olaysız sona erdi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER