Gazetekars

"Sevgiliye Bir Gül" gecesi

Dursun Ali Erzincanlı Karslılar’ı mest etti…

30 Mart 2011 Çarşamba 07:34

Sevgiliye Bir Gül gecesi

Kars Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Derneği (SEMERKAND) tarafından düzenlenen “Sevgi ve Dayanışma Gecesi”nde sahne alan Dursun Ali Erzincanlı Karslıları adeta mest etti.

Kapalı Spor Salonu’ndaki “En Sevgiliye Bir Gül Gecesi” Serdar Tuncer’in sunumuyla başladı. “Hz. Muhammed’in (S.A.V) Şefkati ve Merhameti” adlı konuşmalar ile devam eden program, Kur-an ziyafeti ile manevi bir havaya sokuldu.

Akyaka İl Müftüsünün “Kutlu Doğum Haftası” konulu konuşmasından sonra Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı. Erzincanlı, salonu tıka basa dolduran hayranlarına Hz. Muhammed’in eşsiz yanlarını konu alan şiirlerini seslendirdi.

Usta Şair ve Yorumcu Dursun Ali Erzincanlı Kars’ta verdiği konserle sevenleriyle buluştu. Erzincanlı, salonu dolduran binlerce Karslıyı adeta mest etti. Kars Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Derneği’nin düzenlediği “En Sevgiliye Bir Gül” gecesi Kars Kapalıspor Salonu’nda yapıldı. Katılımın fazla olması nedeniyle yüzlerce vatandaş sahneye alındı. Bu defa vatandaşların oturmaları için kamyonlarla koltuk taşındı. Yoğun ilgi nedeniyle 19.00’da başlaması gereken programa 20.00 sıralarında start verilebildi.

Semerkant Şirketler Gurubu Kars İl Temsilcisi Yasin Bakırhan’ın da teşekkür konuşması yaptığı programa; çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER