Gazetekars

Susuz hayvan pazarı Cumartesi günleri açık olacak

Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, ilçedeki hayvan pazarının Cumartesi günleri hizmet vereceğini söyledi.

11 Ekim 2024 Cuma 16:25

Susuz hayvan pazarı Cumartesi günleri açık olacak

Başkan Yantemur, Susuz Canlı Hayvan Pazarının haftada bir kez sadece (Cumartesi) günleri açık olacağını belirterek, hayvan sahiplerini ve yetiştiricileri bilgilendirdi.

Belediye Başkanı Yantemur, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’un ‘Kardeş Belediyecilik Projesi’ kapsamında Kars’ın Susuz İlçe Belediyesi tarafından yapılan canlı hayvan pazarının yaklaşık 7 aydır hizmet verdiğini hatırlattı.

Canlı hayvan pazarının geçimini sadece tarım ve hayvancılıkla idame ettiren ilçenin en önemli ticari merkezi haline geldiğini de belirten Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, “İlçemize kazandırdığımız canlı hayvan pazarı, yaklaşık 7 aydır bölgemize hizmet veriyor. Hayvan pazarımız yaklaşan kış öncesi hayvan sahiplerimiz sıkıntılar yaşamasın diye haftada bir gün olmak üzere sadece Cumartesi günleri açık olacak. Hayvan sahiplerimiz ve yetiştiricilerimiz ona göre programlarını yapsınlar ve Cumartesi günleri hayvan pazarını kullansınlar. Hayvan pazarımızın sadece ilçemiz için değil Kars merkez ve yakın ilçelerimiz için de son derece önemli olduğunu biliyoruz. Susuz hayvan pazarı ilçemizin en önemli ticari merkezi olmaya devam edecek. Yaz aylarında yapacağımız yeni planlama ile hayvan pazarımız yine diğer günlerde de açık olacaktır. Hayvan pazarımızı kullanacak olan alıcı ve satıcılarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER