Gazetekars

Tarihi Kars Kalesi’nde bir ilk

Gelin ve Damat objektife kaleden baktı...

27 Ekim 2011 Perşembe 07:38

Tarihi Kars Kalesi’nde bir ilk

Kar’s Otel Müdürü KARSOD Başkanı Halit Özer’in, Kars Kalesi’ndeki turizme yönelik faaliyetleri kalenin ziyaretçi akınına uğramasına neden oldu.

Kars’a gelenlerin görmek istedikleri ilk tarihi mekan olan Kars Kalesi görkemli yapıtı ve görüntüsüyle herkesi cezp ediyor. Tarihi mekanın bu yaz sezonunda turizme açılmasıyla birlikte kalede bir dizi etkinlik de yapıldı. Yerel ve ulusal medyaya da son zamanlarda sıkça yer alan Kars Kalesi şimdilerde evlenecek çiftleri ağırlamaya başladı. Artık çiftler Kars Kalesi’ne giderek düğün pozları veriyor ve tarihi mekanın atmosferinde bu anı ölümsüzleştiriyorlar.

Bunu da ilk olarak Akın ve Kısmet çifti başladı. Çift, fotoğrafçı akrabalarının tavsiyesi üzerine geldikleri Kars Kalesi’nde objektiflere onlarca poz verdi. Kalede düğün fotoğraflarının ilkini başlatmış olmanın sevincini yaşadıklarını belirten çift, Kalenin görkemli yapısı karşısında çok etkilendiklerini söyleyerek, bütün evlenecek çiftleri bu tarihi atmosfer eşliğinde fotoğraf çektirmeye çağırdılar.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER