Gazetekars

TKDK Kars İl Koordinatörü Bekir Güre, Bursa İl Koordinatörü olarak atandı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kars İl Koordinatörü Bekir Güre, Bursa İl Koordinatörü olarak atandı.

22 Eylül 2024 Pazar 22:06

TKDK Kars İl Koordinatörü Bekir Güre, Bursa İl Koordinatörü olarak atandı

TKDK Kars İl Koordinatörü Bekir Güre’nin Bursa İl Koordinatörü olarak atanması, Kars’ta hem sevinç hem de üzüntü ile karşılanırken, “Kars’ın kaybı, Bursa’nın kazancı” olarak değerlendirildi. 

Dürüstlüğü, başarısı ve çalışkanlığı ile tanınan, göreve geldiği günden bugüne mesai mevhumu gözetmeden çalışan, 24 saat cep telefonu açık olan, Kars ekonomisini canlandırmak için üretimi ve istihdamı destekleyen TKDK’yı ekonominin lokomotifi olarak Karslıların gönlünde yücelten Bekir Güre, veda mesajı yayımladı.

TKDK İl Koordinatörü Bekir Güre’nin veda masajı şöyle :

Değerli Karslı ve Iğdırlı Hemşehrilerim,

Bursa İl Koordinatörlüğüne atanmam sebebiyle bugün itibariyle Kars’a veda ediyorum. Görev yaptığım süre zarfında gerek tarım ve hayvancılık gerek kırsal kalkınma alanlarında devletimizin imkânları doğrultusunda elimizden geleni yapmaya çalıştık. Hakkaniyet ve adalet prensiplerine uygun olarak insanı merkeze alan bir yönetim anlayışı ile iş ve işlemleri yürüttük. Özellikle paydaş kurumlarımızla her daim iş birliği, koordinasyon ve istişareye önem verdik. Ülkemiz için çok önemli olan kırsal kalkınma faaliyetlerinde ilimizin gelişme ve kalkınması adına çalışma arkadaşlarımız ile birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonra alacağımız görevlerde de aynı bilinç ve çabayla devletimize, milletimize hizmeti elden bırakmamak en büyük gayemiz olacaktır.

Kamu görevlerinde makam ve vazifeler geçicidir. Asıl amaç vatandaşlarımıza layık olduğu hizmetleri sunabilmektir. Bu vesile ile öncelikle Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim YUMAKLI’ya, TKDK Başkanımız Sayın Dr. Ahmet ANTALYALI’ya ve görev yaptığım süre zarfında bilgi, deneyim ve tecrübelerinden yararlandığım tüm Valilerimize şükranlarımı arz ederim. Ayrıca Milletvekillerimize, siyasi partilerimizin temsilcilerine, il ve ilçelerde görev yapan mülki idare amirlerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımızın yetkilileri ve çalışanlarına, odalarımızın başkan ve üyelerine, STK ve meslek kuruluşu temsilcilerine, basın mensuplarımıza, şehrimizde bulunan tüm yatırımcı ve girişimcilerimize, birlikte mesai yaptığımız özveri ve sorumluluk bilinci ile hareket eden çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

2018 yılından beri görev yaptığım Kars’tan ayrılırken güzel hatıralar, kıymetli dostluklar edindiğimi düşünüyor ve bu muhabbetlerimizin baki kalacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşehrilerime veda ediyor, Saygılarımı sunuyorum.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER