Gazetekars

Toplumların temeli çocuktur

Kars Ardahan Bölge Barosu: Toplumların temeli çocuktur

09 Nisan 2014 Çarşamba 17:06

Toplumların temeli çocuktur

Kars Ardahan Bölge Barosu avukatları ortak bir basın açıklaması yaparak kaçırıldıktan sonra öldürülen Mert Aydın’ın katil yada katillerinin bir an önce bulurup adalete teslim edilmesi gerektiğini belirttiler.

Açıklama şöyle:

“Toplumların temeli çocuktur. Çünkü Her millet kendi çocuğuna geleceği olarak bakar.Hal bu iken   06.04.2014 tarihinde kaybolan 9 yaşındaki Mert AYDIN’ın 07.04.2014 günü vahşice  öldürüldüğünün öğrenilmesi Tüm halkımız gibi Kars Barosu mensuplarını derin bir üzüntüye boğmuştur.

Şehrimizde, geçmişte aydınlanan olaylardan dolayı, fail  veya faillerin bir an önce yakalanacağı, konusunda Kars emniyetine, Adli makamlar önüne çıkarıldığında da gereken cezayı alacakları hususunda da  Kars Adliyesine güveniyoruz.

Ancak teknolojinin bu kadar geliştiği bir dünyada şehrimizdeki.Mobese kayıtlarının yetersizliğini de bu olay nedeniyle acı bir tecrübeyle öğrenmiş bulunuyoruz. Yetkilileri bu aksaklıkların giderilmesi için duyarlılığa davet ediyoruz. Kars barosu olarak bu menfur olayı şiddetle kınıyor, küçük Mert’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyor ve adli sürecin takipçisi olacağımızın bilinmesini önemle belirtiyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER